Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawełek1988

Dlaczego ta laska marszczy czoło?

Polecane posty

Gość pawełek1988

Znalazłem ten profil przypadkowo i na każdym zdjęciu typeska marszczy czoło, lekko uchyla profil i robi tą samą minę. Czy ona nie może jakąś normalnie pozować do tych zdjęć? Nie wiem, może ona chce coś powiedzieć przez tą minkę? http://www.fotka.pl/profil/karolcia8183/albumy/1,Ja/59635521,#foto

Gość buhahahahahaha
najlepszy jest ten pokaz mody w kiblu :D a minki hihihi, no jak to wszystkie podlotki co to uwazaja (własciwie dlaczego?) ze jak zrobia taka, to beda seksi :D a jest to tylko i wyłacznie zenujace ;) ps dobrze miec sprawny program antywirusowy wchodzac na te "minki' ;)

Gość nie wiem, taka moda
nie wiem z jakiego powodu to robia, ale ta mina jest obecnie bardzo modna wsrod malolatek wklejajacych swoje fotki w necie. Zastanawiam sie tylko, co one proboja ta mina wyrazic, i co sobie w ich mniemaniu, ma pomyslec o nich ktos ogladajacy te zdjecia. To chyba chodzi o to, ze ma wygladac na taka niby sztucznie zdziwiona i "niezadowolana na niby". Nie wiem, ale zjawisko jest tak samo fascynujace jak wkurwiajace.

Gość nie wiem, taka moda
juz chyba wiem. Wydaje mi sie, ze one, marszczac czolo, proboja powiekszyc oczy, a robiac ten "dziobek" sprawic ze usta beda sie wydawaly wieksze. No i wychodzi na to, ze swiat zmierza jednak w zlym kierunku, skoro juz dzieci, proboja epatowac seksualnymi symbolami, zanim jeszcze zrozumieja na czym polega seksualnosc....

Gość najlepsza odpowiedź
Marszczy czoło, bo nie może marszczyć freda :P .