Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troubles troubles many trouble

Problem z rodziną

Polecane posty

Gość troubles troubles many trouble

Witam, może ktoś mi tu doradzi bo już sobie nie radzę. Matka z ojcem są bardzo wybuchowymi i znerwicowanymi ludźmi. Bardzo często się kłócą, praktycznie nie ma dnia bez kłótni. O pierdoły. Niestety zaczyna się od nich a kończy się na mnie. Często zaczynają mówić że to wszystko przeze mnie, że ja to powoduje te kłótnie, co jest kompletną bzdurą. Nie wytrzymuje tego już psychicznie. Obarczają mnie za wszystkie swoje problemy życiowe, wyzywają od nienormalnych itd. Jestem w totalnym szoku, bo to właśnie o nich tak mozna powiedzieć. Ja zawsze staram się zażegnywać te konflikty, tłumaczę że chce mieć chwilę spokoju, a matka zaraz zaczyna wyciągać jakieś brudy sprzed xx lat które w niej narastały. Jest pelna złości do świata o wszystko. Najgorsze jest to że rozpowiada w rodzinie, jaka to ja jestem nienormalna. Co jest totalnym kłamstwem i ona mówi o sobie. Nie wiem jak z tym walczyć, po prostu nie wiem.

Gość wlasnie wstalam
no cóż mają wredne charaktery, nie zmienisz ich, nie daj sie- by cię nie niszczyli i próbuj organizowac sobie swoje własne życie. jest to trudne ale mozliwe- czasmi życie jest nielatwe ale jest szansa, że potem bedzie lepiej.