Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierkaplomyczek

Jestem ciezko chora i wiem ile

Polecane posty

Gość iskierkaplomyczek

Jestem ciezko chora i wiem ile lat bede jeszcze zyla.Wiem o tym juz kilka miesiecy ale nikomu nie powiedzialam, ani rodzinie ani mojemu narzeczonemu.Zmienilam sie o 180 stopni od kiedy o tym wiem, mojemu partnerowi podoba sie ta zmiana ale ciagle wypytuje mnie skad ta nagla zmiana, nie chce zeby wiedzial i litowal sie nade mna i to samo z rodzina, chce zeby traktowali mnie jak zawsze.Pisze tu dlatego bo jestem anonimowa i dzisiaj mam gorszy dzien, przygnebia mnie to, ze tak malo czasu mi zostalo.

Gość autorko zrób sobie okład
idź do kościoła albo pomóż mamie przy obiedzie :P

Gość iskierkaplomyczek
Bylam juz w Kosciele, jesli chcesz wiedziec dokladniej to na godzine 7.00. Moj chlopak jest w pracy, plakac mi sie chce, mam kiepski dzien dzis, z jednej strony chcialabym wszystkim powiedziec, ale wiem ze przestana mnie traktowac normalnie, kazdy bedzie sie litowal, a ja tego nie chce.

Gość jestes egoistką
marnujesz tylko zycie swojemu narzeczonemu

Gość a moge zapytac co to za chorob
a i czy juz to jest pewne ze jestes chora

Gość iskierkaplomyczek
Dlaczego marnuje mu zycie??Nie spodziewalam sie takiej wypowiedzi, nie jestem egoistka, przeciez wiem, ze kiedy sie dowie zmieni sie, tak jak zmienilam sie ja, nie bedzie taki jak teraz, a ja bardzo chce zeby sie nie zmienil.Oczywiste, ze kiedys bede musiala powiedziec, ale to za jakies 1,5 roku.

Gość buritto
Kurcze...nie zazdroszcze...Ciezko jest zyc z wyrokiem i wiedziec kiedy...To tak jakbys była jeszcze tu a juz tam. Nie znosze takiego stanu bezsilnosci i wiedzy. Chyba dobrze robisz. Jest to jakas forma egoizmu, skoro im nie mówisz, ale kazdy jest w jakims stopniu egoista

Gość jestes egoistką
ile bedziesz jeszcze żyła?

ale co to za choroba ze lekarz tak dokladnie sprecyzowal ile jeszcze bedziesz zyla. i napisalas ze powiessz wszystkim za 1,5 roku. to ile ci lekarz dal ?

Gość jaktotak*
a czy w ogóle istnieje taka choroba, w której da się dokładnie przewidzieć ile lat się będzie zyło? Nie sądzę....

Gość iskierkaplomyczek
Jakies 3lata, moze troche mniej.Mam raka mozgu(zlosliwy) Zaczelo sie od czestych bolow glowy, bralam leki przeciwbolowe przez dlugi czas w koncu nie moglam zniesc tego bolu i poszlam do lekarza, potem badania i jeszcze nastepne no i okazalo sie ze mam raka mozgu, gdyby nie byl zlosliwy, i w innym miejscu mozna by go usunac, ale tak nie jest.

Gość iskierkaplomyczek
Lekarz nie powiedzial dokladnie ile mi zostalo, powiedzial ze od 2 do 3 lat.Wiem od 5miesiecy, daje sobie z tym rade, dzisiaj mam gorszy dzien no i napisalam tutaj.

Gość st.szeregowy
prowokacja .... nudne to juz jest.

Gość ja sie nie znam
ale powinnaś powiedzieć chłopakowi, jak powiesz to będzie wiedział i będzie cię mógł zostawić a tak to 2 lata zmarnuje sobie tylko z tobą

no a skad wiadomo ze zlosliwy jak nic ci nie wycieli? chyba tak na oko nie biorac do badania ani kawalka wycinka nie sa wstanie okreslic poziomu zlosliwosci. i jesli bylyby zlosliwy to watpie zeby lekarze dwali 2-3 lata zycia. juz po kilku miesiacach bylabyc nie do zycia nie bylabys wstanie normalnie funkcjonowac

Gość TEN I TYLKO TEN
Ze złośliwcem w mózgu 2-3 lata ...hahahah Nudzi tu się komuś potwornie i głupoty wypisuje 💤

Gość lej na głupich ludzi
No raczej prowo, bo co by to nie było, nawet gdyby radio nie wchodziłoby w grę, byłaby chemia, poza tym nie dałoby się normalnie funkcjonować, no i nie trzy lata, a raczej 6 m-cy maks.

Gość TEN I TYLKO TEN
Hmmm Może i Ty faktycznie leczysz się na głowę, ale tym lekarzem na 100% nie jest onkolog :p

Gość io;/.,mn
to prowokacja, ale idź autorko do lekarza z twoim zdrowiem naprawdę jest źle wyczuwam takie rzeczy i kusisz los pisząc takie prowokacje koniecznie do lekarza pierwszego kontaktu i wszystkie badania poproś nie zwlekaj!

Gość io;/.,mn
i usg wszystkich narządów wew. wszystko wykrywa

Gość iskierkaplomyczek
Ludzie potrafia byc okropni, ale nie dziwie sie, sam kiedys mialam podobne podejscie.A jesli chodzi o badania to mialam ich bardzo duzo, nie mozna go usunac bo to bardo ryzykowne.

Gość a widział ktoś zrównoważoną
Widzę, że sobotnia impreza się udała :classic_cool: Jeszcze jesteś nawalona :D

Gość wiesz co. naprawdę
chorej osobie zwisałoby, czy ktoś jej uwierzy w takim miejscu daj se na luz

Gość a widział ktoś zrównoważoną
Dużo pij wody z cytryną i do łóżka - to pomaga ! 🖐️ PS. a swoją drogą, trzeba mieć nasrane we łbie żeby coś takiego wymyślać w niedziele z rana 😡

Gość tak, to prowo
raka leczy się przecież nie tylko chirurgicznie. Jest chemioterapia, jest radioterapia itd, ale w gimnazjum nie trzeba tego wiedzieć. ponadto rak mózgu zazwyczaj jest przerzutem z płuc, powinnaś mieć w takim razie zajęte płuca oraz kolejne przerzuty do kręgosłupa. Z takim problemem żyje sie około 2-ch lat od zdiagnozowania, i to przy intensywnym leczeniu. Takwięc tę prowokację uważam za dziecinne igranie z losem, tudzież zamykam wątek:classic_cool: 🖐️

" [zgłoś do usunięcia] iskierkaplomyczek Jakies 3lata, moze troche mniej.Mam raka mozgu(zlosliwy) Zaczelo sie od czestych bolow glowy, bralam leki przeciwbolowe przez dlugi czas w koncu nie moglam zniesc tego bolu i poszlam do lekarza, potem badania i jeszcze nastepne no i okazalo sie ze mam raka mozgu, gdyby nie byl zlosliwy, i w innym miejscu mozna by go usunac, ale tak nie jest." Po co dadajesz ze to rak zlośliwy:P?Nie ma raczej choroby niezłosliwej:P.A rak to nie jest wielki problem-mam sporo metod na raka:classic_cool:.

Gość iskierkaplomyczek
:) Widze, ze tu kazdy z Was studiowal medycyne.Przeciez kazdy glupiec wie, ze jeli rak to potrzebna chemia.Teraz zacznie pytac jak to ukrylam przed wszystkimi...Czlowiek to ciekawe stworzenie, na wszystko co dla niego niemozliwe i nierealne szuka dowodow.Jesli chodzi o sobotnia noc, to nie pije bo nie moge i nie lubie.

Gość wiesz co. naprawdę
zakończ ten temat kobieto miej choć rozum i zrozum, że to nie miejsce, nie pora, nie ci ludzie chcesz coś komuś udowadniać? nie widzisz jakie to płaskie? jaka to strata cennego czasu?

Gość tak, to prowo
O kafeteryjny szarlatan już tu jest. Uwaga: teraz jedyny wszystkowiedzący i nieomylny ma głos. Uważaj baranie na ortografię:D🖐️