Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhijn

Wybaczylam mu " zdrade " , minelo kilka miesiecy ,

Polecane posty

Gość nhijn

a ja wciaz mysle o tym co sie stalo . Czesto mysle przed snem , nie daje mi to spac . Meczy mnie to . . . zadreczam sie mimo, ze postanowilam wybaczyc . Czy ktoras z was tez tak miala ??? Jest mi ciezko. Przy nim stram sie zachowywac normalnie . Choc nie ukrywam, ze mam teraz wiekszy problem z otworzeniem sie . Z Sexem . . . moze jemu wydaje sie inaczej, ze zachowuje sie normalnie i nie mam problemu, ale to tylko pozory. Nie wiem kiedy mi to minie . Chialabym by minelo jak najszybciej, bo inaczej to sie wykoncze i w koncu odejde . Mam ochote porozmawiac o tym z kims kto mnie wyslucha, zrozumie. . . Nie musi wiele radzic, ale mam ochote sie wyplakac komus kto zna to uczucie i sama swoja obecnoscia mnie wesprze. Myslalam, o rozmowie z nim, ale nie wiem czy to dobry pomysl, by znow o tym rozmawiac , zaglebiac sie w ten temat , skoro staram sie wybaczyc to moze lepej juz do tego nie wracac . Z 2 strony potrzebuje wsparcia od niego, dobrego slowa, i tego blysku w oku, chialabym znow poczuc sie atrakcyjna i kochana . Jest mi cholernie przykro . Kocham go bardzo , ale nie wiem czy dam sobie rade . . . Wiem, ze wiekszosc z was mnie zbluzga, ze zle zrobilam , ze jestem glupia. Ale gdybym nie sporbowala to moglabym zalowac.

Gość buritto
nie klei sie to. Powinnas odejsc jesli cie to meczy a po nim splywa.Najwyzej potem sie zejdziecie.Poza tym kobiety tak maja, ze nawet jak wybaczaja, to nie zapominaja. Moze zdradz go tez i niech to poczuje? Do niczego to nie prowadzi tak czy siak

Gość nhijn
Wiem, ze nie zapomne. On uwaza, ze nie spal z nia. Oczywiscie to mozliwe . To dluga historia. Ale boli mnie mysl ich flirtowania ze soba ... To nei jest tak, ze po nim to zlewa, wiem, ze sie strara, ale nie umie ze mna o tym rozmawic, sam nie wie co ma mi powiedziec, widze, ze jest mu z tym zle . Oboje chcemy ze soba byc. Wiem dziwne to wszystko, nie da sie tego tak po prostu strescic w jednym zdaniu.

Gość buritto
walcie do psychologa na terapie. Jedyne rozsadne wyjscie a nie latanie po kafe

Gość nhijn
hehe dzieki

Gość ja tez...
nhijn jakbym czytala o sobie.. u mnie minąl ponad rok, a ja juz wiem, ze musze to zakonczyc...tylko siły brak

Gość nhijn
czemu chcesz to zakonczyc ??? nie wyszlo wam ???

Gość ja tez...
bo o tym myslę, bo nie umiem mu juz zaufac, bo zameczam przede wszytkim siebie, bo juz nigdy nie będzie tak jak wczesniej...dlatego