Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gazunited

Pojawił mi się rywal

Polecane posty

Gość gazunited

Hej/ Mam taka dziwną sytuację. Jestem od prawie półtora roku bardzo szczęśliwy ze swoją dziewczyną. I nagle napisał do mnie gość, który jechał jakiś czas temu z moją dziewczyną autobusem, pytał ją o godzinę itp i o jakiś rozkład jazdy. teraz pisze do mnie, że mnie nienawidzi, że jestem dla niego gnojem, i że w końcu zdobędzie moją dziewczynę, że miłość nie jest wieczna itp. Stwierdził, że może mieć każdą dziewczynę to i kobietę swojego życia też (moją dziewczynę przyp.). Chciałem się z nim spotakć ale stwierdził, ze na razie nie będzie wchodził w nasze życie ale z czasem ona i tak przejrzy na oczy i pójdzie do niego. Dodatkowo ściągnął z internetu jej plan zajęć i w sumie jest nachalny i czasem ją nachodzi. Ona mu daje do zrozumienia, ja też a on nic. Co robić?

Gość gazunited
Więc chyba nikt nie miał podobnej sytuacji.

Gość gazunited
boje sie go , jestem ciotą i chyba nie potrafie walczyc o moja dziewczyne.. boje sie ze mu popusci szpary

Gość gazunited
Ja pierdzielę, gośc się podszywa. Ja nawet nie wiem kto to jest a jak mu napisałem, żebyśmy się spotkali to nie chce.

Gość gazunited
gosc sie podszywa pod jej kolege a w rzeczywistosci chce ja posiasc , a ja nic nie moge zrobic .. tylko ja znam jego zamiary ,ale nie powiem jej ,co do mnie wypisuje bo jestem ciota