Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do izki

Dziecku czaszka pękła!

Polecane posty

Gość do izki

Nie no, nie mogę, muszę się podzielić. Laska pisze odpowiedź na jeden z postów. Odpowiedź brzmi: "znam sytuacje gdzie dziecku szły wszystkie ząbki naraz niestety nie przeżyło, czaszka pękła, a miało 8miesięcy."

Gość xcosiek
hahahhahahhahahahhahhhhahaha:D:D jej chyba tez pękla i siedziu z rozumem na wierzchu:D:D:D:D

Gość dobre! :D
dobre, dobre!

Gość kasia i joasia
ale ponoć to możliwe; ja też kiedyś coś takiego słyszałam...

Gość goska co ma ktoska
kasia i joasia..litosci:O

Gość kasia i joasia
serio, chyba w ridest digest coś takiego czytałam. Szły wszystkie ząbki naraz i był jakiś problem z czaszka. Nie wybuchła ani nic takiego, ale po prosu kości nie wytrzymały, zaczęły pęka i w sumie dziecko zmarło

Gość a czemu w provident
hehhe -dobre

Gość sweetdreams255555555
i w sumie dziecko zmarło I tym tekstem potwierdziłaś, że to ściema :D

Gość goska co ma ktoska
kasia i joasia...prosze napisz mi, ze masz15 lat bo tylko to usprawiedliwi twoja głupote:O

Gość kasia i joasia
no tak było napisane, co ja ci poradzę? mnie tez to zdziwiło, ale przecież nikt by nie pisał takiej ściemy, co nie?

Gość a czemu w provident
moze to byla ksiazka science fiction???

Gość goska co ma ktoska
wierzysz we wszystko co czytasz????

Gość Do Gośka co ma ktośka
hola, hola! Ja mam 14 lat i nawet ja w to nie wierzę ;P Proszę tu dzieciaków nie obrażać, bo nie zawsze są aż tak głupie :D

Gość annka szklannka
a od zwykłej szczepionki można dostać paraliżu. różne, dziwne rzeczy się dzieją. o wielu nie macie nawet pojęcia.

Gość to chyba nie slyszalyscie madr
e inaczej mamusie o wodoglowiu.a jak ktora chce to moge podeslac linka o tej chorobie.w tym wypadku moze peknac czaszka.od zebow watpie...

no ja was proszę! jaja se ktoś robi a Wy w to wierzycie! Autorko, masz nick tej osoby co dała tą wypowiedź? Może to jedna z naszych kafe'owych żartowniś?

Gość goska co ma ktoska
ok, zwracam honor :D

Gość goska co ma ktoska
"do "to chyba nie slyszalyscie madr" naucz sie czytac ze zrozumieniem jesli widzisz zwiazek miedzy pęknieciem czaszki a zabkowanie to gratuluje:D jesli nie widzisz to spadaj. a nie obrazaj swoimi tekstami yntelygencjo za dyche z wodoglowiem chyba :O

Gość to chyba nie slyszalyscie madr
powtarzam madra inaczej mamusiu.OD WODOGLOWIA MOZE PeKNAC CZASZKA A OD ZEBOW NIE.i tyle w temacie bo chyba ktos tu czegos nie zrozumial

Gość goska co ma ktoska
dobra... bye bye, wroc do szkoly na lekcje czytania ze zrozumieniem:O

Gość Ella.k
Tekst jest świetny; a mamusie też, że o taką durnotę potrafią się powyzywać i obluzga :D

a tu się nie zgodzę... mojej sąsiadki siostra (sąsiadka ma ok.50lat) jak jej szły zęby a szły wszystkie naraz , to szczęka nie zdążyła się rozrastać i niestety doszło do pęknięcia czaszki i dziecko zmarło... smutne, ale prawdziwe...

Gość xcosiek
madalenaa idiotko tak, tak..a swistak siedzi i zawija twoja głupote w sreberka:D:D:D:D

Gość mama roczniaka
tu się muszę niestety z autorką zgodzić, mojej babci siostrze, czyli było to jakieś 80 lat temu, gdy miała 8 miesięcy zaczęły wszystkie ząbki na raz się wyżynać, był tak wielki nacisk szczęki na całą głowę, że dziewczynka zmarła.....wiadomo to było dawno temu, przy dzisiejszym rozwoju medycyny, może dało by sie tego uniknąć, niestety to były inne czasy.

Gość xcosiek
babci siostrze sasiadki wujka babci siostra wujek tadek brat kuzyna wladka....blabla 100 lat temu to wiesz, smoki porywaly dziewice..rownie wiarygodne

Ja również w to wierze Mojego dziadka brat zmarł w wieku 11 miesięcy to było 50 lat temu dziś pewnie bym dziecku pomogli,ale kiedyś małemu rosły zęby ale nie jakieś małe jak dziecku tylko większe i na raz to pewnie była jakaś wada genetyczna czy coś takiego.Pękła pękła mu czaszka i tyle.Dziadek wiele razy mi to mówił ze łzami w oczach prababcia również bo zmarła jak miałam 8 8 lat i to pamiętam do dziś jest co roku jak mam możliwość jestem nad grobem Włodka możecie mnie wyśmiać,ale kiedyś było inaczej i nikt dziecku nie pomógł

Gość mama roczniaka
a gadaj sobie co tam chcesz, mądrala się znalazła, pewnie dzieci swoich nie ma i nie wie co to właściwie jest to ząbkowanie, nie wiesz jaki to ból dla dziecka jak jeden ząb wychodzi, mojej na raz 3 wyłaziły, to było dla niej straszne, niespała całe noce...

Gość xcosiek
mam 3 smieszny czlowieczku :D:D:D

Gość mama roczniaka
to się nimi zajmij mamuśko i nie krytykuj