Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawam7

akcesoria kosmetyczne taniej w aptece czy sklepie dla niemowląt?

Polecane posty

Gość ciekawam7

Do porodu z każdym tygodniem bliżej i chciałabym rozsądnie skompletować wyprawkę kosmetyczno-higieniczną. Zastanawiam się czy bardziej opłaca się kupować takie drobiazgi typu myjki, pieluchy tetrowe, majtki poporodowe, wkłady, wkładki laktacyjne i inne zasypki w aptece czy może w sklepie z akcesoriami niemowlęcymi? A może jakieś inne markety polecacie lub ceny są praktycznie te same? Czekam na Wasze opinie.

Gość Sun day [][][]
Ja zamawiałam takie akcesoria w aptece na stronie www.doz.pl i odebralam je w aptece w moim miescie - bardzo komfortowa sprawa - mogłam sobie porownac wszystkie produkty - w dodatku mozna sobie zamowic karte rabatowa mama i malenstwo wtedy masz rabaty na wiele produktów

Gość tez tak mialam
tak ja tez kupuje w tej aptece zamawiam przez neta i odbieram u siebie lub w innej wybranej ...:) Smoczki butelki mleczko pampersy wszystko taniej a jak zalozysz sobie karte masz 15 proc taneij na wszystko dla dzieci wiec se oplaca

Gość mama roczniaka
w aptekach lub hipermarketach, w sklepach typowo dla dzieci zawsze jest drożej, no chyba że w hurtownii to tak

Chyba sobie kpicie z ta apteka internetowa :P WlASNIE sprawdzilam ile kosztuja pieluchy na mojego syna i... szok! przwie 70zl :O A ja dzis w realu kupilam paczke za 47 zeta. nauczcie sie liczyc co poniektore :O

Gość Sun day [][][]
No prosze Cie - przeciez nikt nie napisał ze wszystko sie opłaca.W tesco tez znajdą sie produkty drozsze niz gdzie indziej

Gość Sun day [][][]
* real zamiast tesco,

Gość ciekawam7
dziękuję za informacje, zaraz przejrzę stronę tej apteki :)