Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On_prawik!

Jak byście zareagowały?

Polecane posty

Gość On_prawik!

Jak byście zareagowały, gdyby Wasz facet wyznał Wam, że swój pierwszy raz przeżył z panią do towarzystwa?

Gość On_prawik!
Chodziło mi raczej o coś innego: tj. gdybyście już byli w związku jakiś czas i on by Wam to wyznał. Wcześniej o tym nie rozmawialiście, albo mówił, że pierwszy raz przeżył z Wami.

Gość On_prawik!
nikt więcej się nie wypowie?

nie obchodzilo by mnie to.... lepsze to niz stracic prawictwo/dziewictwo w kiblu na dyskotece, nie wiadomo z kim, bez zabezpieczen i pol przytomnie.....

To świadczy o tym,że facet jest nieporadnym frajerem i desperatem i się nie szanuję. Ja bym nie chciała mieć z nim nic wspólnego, a to dlatego ,że faceci uciekający się do takich metod są zakompleksionymi nieudacznikami, którzy nie mają za grosz honoru, a takie cechy skreślają kolesia. :o Ogólnie pomyślałabym ,że to żenujące...

Gość sex 3D
sznura i na góra

a_ja_mam_kota: interesujące... Czyli jakbyś była z takim facetem powiedzmy kilka lat i układało by się Wam świetnie, po takim wyznaniu diametralnie zmieniłabyś o nim zdanie i opuściła go?

Dla mnie nie byłoby to problemem, nie obchodzi mnie co robił w przeszłości, ważne jaki jest teraz.

Gość a dajcie spokoj
nie chcialabym miec faceta, ktory placil za sex:O:O brzydzil by mnie ale prawiczek, byle o zdrowych pogladach moglby byc

Gość Ja na przyklad jestem facetem
i jak bym byl na miejcu dziewczyny co to jej facet pierwszy raz przezyl z prosta tutka, to bym se kombinowal tak. Z 38 milionow ludzi w Polsce, polowa jest facetow. Tego kwiatu jest pol swiatu, a przynajmniej w zasiegu reki. Ja mam lat 29. Ilu facetow z tych 50% populacji bedzie mialo sznse byc moim facetem? Dodam, ze czesc tej populacji facetow jest w moim wieku. Ilu z dwudziestodziewieciolatkow ktorych spotkam w przyszlosci, a ktorych jeszcze nie spotkalam ma swoje milosne historie i erotyczne uniesienia za soba. Skoro jestes kobieta, masz 29 lat, to tez milas jakies zycie i jakis pierwszy raz, moze nawet z panem do towarzystwa. Jesli chcesz stworzyc udany zwiazek z nim, to go nie przekreslaj na wstepie, bo mial kontakt erotyczny z dziewczyna do towarzystwa. To absurd. Jak sie nie zgadzasz ze mna, a jestem jak wiadomo facetem, to idz do klasztoru. Tam zawsze jakis spowiednik sie znajdzie.

Gość a dajcie spokoj
no tak, a potem jego dzieciom bym opowiadala jak to ich dzielny tatus w mlodosci, w desperacji poszedl na dziwke, puki nie spotkal mamusie...

Gość prwanik z kafe
Polecam wam dziewuszki intercyzy sumienia przed podjeciem wspolzycia z danym kandydatem, wtedy macie pewnosc ze nie klamie i ze was nie oklamie w przyszlosci :classic_cool: A jak oklamie to bydlk zaplci sowicie :classic_cool: Na rozwiazlosc nie ma innej metody tylko PLACIC BYDLAKU.

Gość a ja mialam eskorta
i teraz nikt mnie juz nie zechce na zone.

Gość prawnik z kafe
do 'a ja mialam'- co ty, eskort to betka, nie pisnie slowka, wzial kase i kwita. dla niego to zawod. jak sie nie chwalilas kolezankom, mozesz kupowac suknie slubna.