Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia20.1990r.:( :(

Jestem ładną dziewczyną a nie mam powodzenia na dyskotekach :( ma tak któras????

Polecane posty

mam 172 cm wzrostu około 55 kg i jestem zgrabna ... twarz mam ładną tzn . nie jakaś mega piękność ale jest ok . usta takie średnie (tzn nie za wąskie nie za wielkie) duże brązowe oczy , nie mam garba na nosie ... długie kasztanowe włosy takie po piersi ... No ogólnie wydaje mi się że nie jest zle a nikt do mnie nie podchodzi tzn . wydaje mi się (?) że sie na mnie patrzą ale bawie sie sama ... Niedawno zerwałam z moim chłopakiem (4 lata razem ) i to jest moja 3 samotna dyskoteka i nie mam powodzenia :( a kiedys w wieku około 16 lat zawsze miałam z kim tańczyć ale chodziłam z inną koleżanką na imprezy(tzn. ładniejszą niż teraz chodzę ale tamtej juz nie wyciągne bo ma zaplanowaną date ślubu) Powiedzcie dlaczego tak może sie dziać ? A może ja jestem za stara na takie imprezy (mam 20 lat)

a po co Ci powodzenie na dyskotece?:-o tam nie poznasz normalnego faceta, chyba, że chodzi Ci tylko o podbudowanie ego..... mnie właśnie wkurzają Ci klejący się faceci, ja idę na disco potańczyć a nie po to, żeby mnie 10 obściskiwało:-o

Gość edsgdg
ja odkad nie mam faceta, nie moge sie odpedzic od facetow na imprezie, nie wiem, ale chyba to widac ze jestem sama :D

a ile macie lat ?? no ja tez kiedyś miałam własnie powodzenie na takich typu imprezach ..a teraz :O zastanawiam sie dlaczego tak sie dzieje może to wina mojego tańca ,że widac że jestem spięta ..... zielony chwast-- oj to nie jest regułą że na dyskotekach nie ma normalnych facetów ..wszędzie mozna poznac kogos wartosciowego nie można uogulniać ... zreszta nie interesuja mnie na razie związki chciałabym sie pobawić....

Gość marek24lata
czesc skąd jesteś ? ja jestem ambitnym studentem fizyki chętnie cie poznam ?

a jak sie dziewczyny ubieracie na dyskotekę?? (te które maja powodzenie) a może to wina mojej koleżanki bo ja jestem wysoka a ona malutka ma z 156 wzrostu może my ze sobą smiesznie wyglądamy...

hahaha :D a popatrz , ja garba na nosie mam [ malutkiego ] a powodzenia mi nie brakuje.. Może właśnie nie umiesz tańczyć ? Może nie wyróżniasz się na tyle by ktoś się Toba zainteresował ?

sperminator-- heh ;) no bez przesady...

Gość dfghj
na dyskotekach najwieksze powodzenie maja male drobne siksy. jestes pewie za stara i przede wszystkim za wysoka do wiekszosci polskich kurdupli. przerzuc sie a bary, kluby, klubokawiarnie, bilard i sie bedziesz opedzac

marek24 ! - hahahaha , ambitnym studentem fizyki , a nawet w swoim temacie nie wiesz czym fizyk się zajmuje :D :D Ale ćwicz , musisz nabrać wprawy :P

ej a jak to jest chłopaki same do was podchodzą czy w jakis sposob ich zachęcacie do podejscia np. przez umiech albo przez kontakt wzrokowy... oj wiecie o co mi chodzi ;)

Moze właśnie nie mam powodzenia bo odmawiam chłopcom wyjścia na lody do toalety? Jak myślicie?

Gość no bezkitu laska
wina kolezanki? hahahaha ale durne myślenie. to nie jej wina,uwierz :P

dfghj--no juz pisałam że mam 20 lat to nie wiem czy jestem za stara

no bezkitu laska-- a czyja ? jak mi naprawdę nic nie brakuje a bawię się sama :(

Gość hp99
Bo pewnie jestes tak ladna, ze faceci sie ciebie boją 😴

Gość no bezkitu laska
ja mam 22lata i jakos nie bawie sie sama na imprezach... 20 lat i stara? ale wymyślacie pierdoły.. problem pewnie jest w Tobie jakis. moze jestes smutna, zle sie bawisz. nie wiem

Gość dfghj
zmień lokal. naprawde. w mojej miescinie jest jedna dyskoteka skupiajaca gilowatych emo i pare fajnych miejscowek z normalnymi. a dyskoteka... wiesz co, mi sie kojarzy z szukaniem latwego towaru na jedna noc, wiec wybieralabym te najbardziej rozebrane i wygladajace na chetne. zreszta z teo, co zauwazylam niektore swoich checi nawet nie kryja.

chłopacy SAMI jeżeli już . A nie uważasz , że jest wiele innych miejsc na znalezienie kogoś wartościowego ? Na dyskotekach nikogo nie wyrwiesz wiadomo każdy nawalony .. [ no chyba , że szukasz przygody jednorazowej ] Nawet pewnie nie będzie Cię pamiętał na drugi dzień 🖐️ Chyba , że Tobie chodzi tylko i wyłącznie o pozerkę ... jakie to masz wzięcie na imprezie .

Gość no bezkitu laska
o moze też po prostu zmień lokal :)

hp99-- też sie nad tym zastanawiałam hmm no ale przeciez widza że się sama tzn z koleżanka bawię :O i żeby żaden .... kurde a może ja sie tym związkiem tak wypaliłam bo chodze na dyskotękę gdzie jest pełno kolegów byłego ... tzn mieszka w tej samej miejscowosci co dyskoteka ..... a kiedys jak jeszcze z nim byłam około rok temu pojechałam z koleżanką sama na impreze tylko troche dalej to tańczyłam z około 10 kolesiami a moiże było ich jescze więcej po prostu weszłam na parkiet i odrazu ktos podszedł i tak cały czas :O juz naprawde nie wiem co robie nie tak .......

Gość kagaku
Hmm... napisz do mnie to pogadamy :) nie wiem skąd jesteś, ale ja chętnie się wybiorę potańczyć :D

Gość nanaaasaa
a ja na dyskotece mam meeega powodzeni, nawet jak stoje pod scianą i nic nie robie to do mnie podchodzą:) to nie zależy od tego z kim idziesz ,tylko porostu albo sie podobasz albo nie.

Gość In my opinion
Przede wszystkim to zależy jakiego kolesia szukasz i do czego.

Gość fan pupy Jennifer
Chyba nie odwieku to zależy.. a dawno skończyłaś te 20 lat ?

Gość eje znam sie
masz 21 lat a nadal się zachowujesz jak 16latka :)