Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarenka_20

Zdradzam chłopaka!!

Polecane posty

Gość sarenka_20

Jest mi z nim dobrze, ale wielu rzeczy mi w tym związku brakuje i wiele rzeczy mnie w nim strasznie DENERWUJE. Najbardziej wkurza mnie to, że jest sknerą. Jest bogaty, kasy mu nie brakuje. I ja naprawdę żadnego sponsora nie szukam ani nic podobnego ale on, gdy mnie gdzies zaprasza, każe mi ze siebie płacić. Chyba są jakieś podstawowe zasady dobrego wychowania, no nie? Jasne, ja zapłacę za siebie zawsze, ale jesli się dziewczyna zaprasza do knajpy, to chyba powinno się za nią zapłacić! Miałam jeden problem, spory problem (już bez szczegółów), on miał mi pomóc, a dzień przed mnie wystawił, gdy już wszystko było ustalone, powiedział, że nie może ale, że zrobi wszystko by było OK. MInęły 2 miesiące a on jakby zapomniał o tym. Mnie bardzo to boli, on doskonale o tym wie, ale zapomniał o tym, udaje, że problemu nie ma. A ja wiem, że nie zapomniał, bo do głupich nie należy! Niby jest strasznie we mnie zakochany, ale dosyć mam bycia ze sknerą! Ja nie mówię o płaceniu za mnie, ale np. o tym, że on nawet sobie nic nie kupuje. Mówiłam mu wiele razy, zeby sobie kupił jakieś fajne ciuchy, on, że OK, a potem temat znikał. Nie podoba mi się to, że te swoje pieniądze kocha bardziej ode mnie, Ja należę do zwykłej rodziny, rodzice w ogóle kasy mi nie dawają, ale jakoś nigdy nie żałuję. No i zaczęło się. Nigdy nie mogłam odpędzić się od facetów, zawsze było tak, że ktoś mnie podrywał. Czasem nie mogłam się oprzec. Mojego chłopaka zdradziłam już 3 razy. Dlatego, że z tymi facetami czuję się swobodnie, moge z nimi pogadać o tym, że nie mam kasy, mogę ich swobodnie zaprosić do domu, bo wiem, że oni nie mieszkają w willi z basenem. Zapraszając mojego faceta czuję się strasznie niekomfortowo - czuję się gorsza. Może potrzebuję jakiegos urozmaicenia. Może nie dorosłam do związku. Wczoraj znowu go zdradziłam. Źle się z tym czuje, ale jednocześnie czuję głeboką nienawiśc do mojego faceta przez ten "problem" z którym wtedy zostawił mnie na lodzie i udaję, że nie pamięta. Ja cierpię przez to, on pewnie się domyśla. Nigdy mu tego nie wybaczę!!!

Gość hgfhfghfhfh
nastepna qrwa

Gość buritto
Brak komunikacji w zwiazku to jego rozpad. No i kto by chciał byc z rogaczem? Tylko sarenka:)

Gość Ewaldi
na czole już z daleka masz widoczny napis '..........' :)

Gość sarenka_20
Do k*** nie należę!

Gość rttthgb
dziewczyno zastanow sie ja cie rozumiem ale nie mozesz go zdradzac moze powinnas odejsc i znalezc szczescie u boku innego mezczyzny?

Gość sarenka_20
Ale ja nie chcę od niego odchodzić. Tylko nie potrafię wybaczyć mu tego co mi wtedy zrobił. On wie jak cierpiałam i cierpię i zapomniał o problemie! Egoista piep****!!! Te zdrady to chyba mojej podświadomości tak w ramach zemsty...

Gość gjghjgjh
qrwa to nie zawod to charkter y sie puszczasz bedac zajeta wiec jestes qrwa

Gość sarenka_20
To były tylko pocałunki. Nie spałam z żadnym innym.

Gość jhfjfjhffjfjfv
jestes zwykla szmatka , takiej jak Ty to bym patykiem nie dotknal , to co Ci sie legnie miedzy nogami , to pewnie na to jeszcze nazwy nie ma , idz w huj ....

Gość sarenka_20
Jak można potraktowac kogoś kogo się kocha w taki sposób! Poczułam się wtedy jakby wbił mi nóz w serce! Jakby był moim wrogiem a nie facetem!

Gość sarenka_20
jhfjfjhffjfjfv Jeszcze byś się ślinił na mój widok chłopczyku

Gość jhfjfjhffjfjfv
Co najwyzej bym Ci , nacharkal w twarz

Gość sarenka_20
A ja bym ci kopa w jaja. Moze gdzie indziej, bo w jaj by nie bolało, bo nic tam nie masz

Gość sarenka_20
tak serio to kórwiłam sie z 100 facetami i to anal

Gość sarenka_20
PODSZYCIE powyżej.

Gość sarenka_20
poszycie z góry

Gość sarenka_20
sarenka_20 PODSZYCIE powyżej. idz z tad parszywy podszywaczu

Gość Ruda Zardzewiała
NO!!! Teraz się postarałaś z ta prowokacją.... :))

Gość jhfjfjhffjfjfv
Chcialabys possac takie jaja szmatko

Gość sarenka_20
Na pewno "stad" nie napisałbym "z tad" podszywaczu jełopie, mówiąc delikatnie

,,do kurw nie naleze", jak to nie, wlasnie piszesz ze zdradzilas go 3 razy, sorry jak inaczej cie nazwac. jak ci chlopak nie pasuje, czujesz ze cie denerwuje to po prostu go zostaw a nie puszczaj sie za jego plecami!

Gość sarenka_20
ale to naprawde ktos sie podszywa i co was obchodzi ze uprawiam sex za pieniodze

Gość jhfjfjhffjfjfv
sarenka ,Twoj nick nie przypadkowy , lubisz sobie tak kicac z kutacha na kutacha

Gość sarenka_20
Właściwie to czemu nie, zostawię tego skurwysyna. Jak jest OK, to on w ogole sie nie stara a jak go rzucam to dopiero sobie przypomina, co stracił. Sknera piep**** cham na pieniądze

Gość slabe provo..
,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gość rttthgb
cala kafeteria dziwczyna mowi jak jest i od razy wyzwiska

Gość hamalll
zdradzam chłopaka.. no nie masz się czym chwalić! to nie powód do dumy że sie facetowy rogi przyprawia! powiedz mu że nie spelnia twoich oczekiwań i odejdź a nie kuwa jeszcze go w rogi walisz!

Gość sarenka_20
albo nie zuce daje mi 50 zl dziennie to jest mój misio ale jak bym zucila to by dal mi z 200 zl żeby był spokój

Nie ma w tym nic zlego to twoj decyzja... Ktos dobrze wyzej napisal ze komunikacja w zwiazku jest bardzo wazna. Facet ktory. jest z kobieta na ktorej mu zalezy, zabiega o jej wzgledy. Ja bym go kopnela w tylek i poszukalabym partnera z ktorym bedziesz szczesliwa.