Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarenka_20

Zdradzam chłopaka!!

Polecane posty

Gość braksłów
Brak słów na to co powyżej napisałaś. Nie zasługujesz na tego faceta. Powinien się o wszystkim dowiedzieć, i wyrobić sobie o tobie (specjalnie napisałem z małej) i tobie podobnym własne zdanie. Nazywajmy rzeczy po imieniu - zdradziłaś go, a więc jesteś zakłamaną k. Jeśli Ci nie odpowiada, to go zostaw - a będąc przy nim, jednocześnie waląc go w rogi - określasz się jako typowa kure*ka lecąca na jego pieniądze.

Gość Marcepanowa Pralina :)
jak to jest jakas choroba to nie lepiej do specjalisty z tym isc? Co on Ci moze pomoc? Psychicznie napewno ale fizycznie?

sarenko jestes mloda i wnioskuje ze troche...hmm mloda niedoswiadczona... Osoby wyzej maja racje w tym co pisza... Dla oie twoj zwiazek jest bez sensu, bez podstaw takich jak zaufanie, dobra komunikacja i szacunek dla partnera...rozchodzenie sie , zchodzenie, inni partnerzy... to ma byc baza? To po co zakladasz watek jak nie piszesz o co ci tak naprawe chodzi?

Gość sarenka_20
Jakie pieniądzę? On mi w życiu żadnego prezentu nie dał nawet, te pieniądze ma tylko dla siebie sknera, więc jak mogę lecieć na jego pieniądze nic z tego nie mając? To się akurat wyklucza. Skoro byłam z nim półtorej roku i żadnych pieniędzy czy prezentów od niego nie dostałam, to chyba samo za siebie mówi, że na pieniądze nie lecę.

Gość sarenka_20
Zostawmy ta chorobe w spokoju. Nie chce o tym mówic. To dla mnie zbyt krepujące.

Gość limahl
Ale jednak z kazdym nastepnym tygodniem , zmienia Ci sie kutas w piczy...

Gość sarenka_20
Powtarzam po raz trzeci dla ludzi mniej inteligentnych i nie umiejących czytać. Nie zdradziłam go w łóżku z nikim Nauczucie sie KUR*** czytać!!!!!

no, ale w kolko tylko piszesz ze sknera, i ciagniesz o tych pieniadzach. nie on jeden jest sknera, uwierz, i to twoj wybor czy z nim bedziesz czy nie. nie odpowiada ci, to sie rozstancie. moj chlopak tez mnie czesto wkurza, ale jakos nie przyszlo mi do glowy zeby na zlosc mugo zdradzic. to nie te czasy, ksiecia z bajki bez wad nie znajdziesz! a jezeli wy w ciagu poltora roku sie rozstawaliscie pare razy, to takie cos sesnu nie ma. metoda ktora obralas sprawi tylko ze jak twoj chlopak sie dowie to bedzie czul wstret ze w ogole z toba byl, a na pewno nie bedzie zalowal tego ze byl sknera i nie kupowal ci prezentow

Gość limahl
Ale polecialas w sline z innymi , to to samo

Gość sarenka_20
Ja nie chcę od niego żadnych prezentów! Jestem tak wychowana, że jak byłam z jakimś chłopakiem kiedyś i dawał mi droższy prezent to mu go oddawałam. I co??? Opadła kopara? Nie lubię dostawac prezentów, nie jestem jakas blacharą czy materialistką! Z tym, że jest sknera chodziło mi o to, że jak się gdzie zaprasza dziewczynę to za to symboliczne piwo się płaci, taka kultura w naszym kraju, przeciez to obciach nie zapłacić!

Napisz o co ci chodzi bo dla mnie ta dyskusja jest bezsensu skoro nikt nie wie w czym tkwi twoj problem bo ty owijasz w bawelne...

Im bedziecie dluzej ze soba tym wiecej wspolnych problemow bedziecie mieli a jak nie potraficie ich rozwiazywac (czy tam on nie potrafi) to bedzie coraz gorzej. Zostawil Cie z czyms i czujesz sie z tym zle. No to musi miec przeciez jakis powod ze Ci nie pomaga (zwlaszcza ze wie jaki to wazne dla Ciebie) Moze znajdz se inna osobe (kuzynke, przyjaciolke) przed ktora sie calkiem otworzysz i pogadasz o swoich problemach. Skoro na niego liczyc nie mozesz to w sumie na co czekasz?

Gość sarenka_20
Niestety dawnych czasów już nie ma. A raczej stety.

Gość Kinia91
Po częsci cię rozumiem. Pewnie nie jesteś do końca szczęśliwa z chłopakiem, u innych szukasz pociechy i zrozumienia. Ale nie warto przyprawiać facetowi rogów. Jak go zdradzasz to poważnie zastanów się czy być z nim dalej. Sama powiedz, nie fajnie by bło byc na jego miejscu

Gość mila megi
To co Ty pieprzysz sie z kazdym, tez nie jestes fer wiesz lepiej z nim zerwij bo na dalsza mete nie ma sensu

ta dyskusja jest chyba bez sensu, nie chce cie obrazac ani nic takiego, ale nie mozesz oczekiwac ze bedziemy ci wspolczuc. nie mozemy ci nic doradzic poza jednym prostym rozwiazaniem: zwiazek ci nie pasuje- zakoncz go, a nie kompromituj sie zdradami

No wlasnie, do niczego nie prowadzi tak naprawde, kazdy cos od siebie napisal czy tam doradzil i nic wiecej nie zrobimy. Nawet nie wiadomo o co dokladnie chodzi to nie da sie wiecej powiedziec niestety.

Gość Motherfuckers
W mordę jebane kurwy rozjeżdżałbym walcem... Prostytutkę bardziej szanuje przynajmniej ona robi to dla kasy, a zwykła dziewczyna co jest w związku i daje dupy na lewo i prawo to bym przybił do ściany pociął ja i sola zasypywał jej rany cierp Kurwo

Gość karolcia ...
a ja Ci powiem, że dobrze rozumiem co czujesz.Ja jestem w podobnej sytuacji, zawsze przeklinałam osoby które zdradzały ... Zdradzamy jeśli brakuje nam czegoś w związku, szukamy tego u innej osoby. To normalne że poszukujemy ciepła. Jednak może warto coś zakończyć żeby rozpocząć coś lepszego i żeby w końcu poczuć się szczęśliwą ... Życzę ći dużo szczęścia

Gość do karolciaaaaaa...
Karolcia Jeżeli ci brakuje czegoś u chłopaka to odejdź od niego a nie zdradzasz go !!!!!!!!!! I jak my faceci mamy być wierni skoro wiemy na 100 % że dziewczyny same nas zdradzają !!! Jesteś kolejną kórwą

Gość mial byc milionerem okazal
sie biedakiem ;) to ze jego rodzice maja dom z basenem to nie znaczy ze ON ma dostep do ich kasy ;) szukala bogetego i nie wyszlo... RZUC GO i znajdz sobie innego (np. jednego z tych 3) , a na czym polegala ta zdrada ???