Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvdgdv

dosyc dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość fvdgdv

z powodu ze w rodzinie sie nie przelewa szczegolnie u nas, to na gwiazdke uzgodnilismy ze prezenty tylko dla dzieci moje maja 2 latka i 5 lat a siostry dzieci 19 i 16 wiec nie musze kupowac im prezentow bo tylko dzieciom co nie?

Gość oj zle myslisz
Tej 19 moze nie ale tej 16 to jeszcze wydaje mi sie nastolatka ale dziecko ... a jak tak kupia te dziweczyny twoim dziecia prezenty nie bedzie ci glupio?

no dziwna sytuacja, ale wypowiem sie: u nas na spotkaniu rodzinnym w swieta dajemy sobie dla dzieci tylko czekolady albo kindery, chrzesniaczce meza prezent, ale to tak podrzucony przed spotkaniem....

Gość fvdgdv
rodzina uwaza ze skoro ja mam dwojke i siostra ma dwojke to niezaleznie od wieku to dzieci i prezent powinien byc

No ja bym coś tym dziewczynom kupiła; to nie dzieci, ale jednak "dzieci". Drobny upominek, błyszczyk czy jakiś płyn do kąpieli w zestawie, ale jednak cokolwiek, symbolicznie...

dokładnie dlaczego tylko twoje dzieci mają coś dostać :O to co ,ze tamte mają 19 i 16 lat to są dzieci twojej siostry więc one też powinny coś dostać jakies upominki czy coś wiadomo są duzi więc zrozumieją,że nie dostaną nie wiadomo czego mi by było głupio,ze moje dzieci dostały a siostry nie po mimo wieku

Gość lilarozzzzz
no jak nie dzieci? maja jeszcze nascie lat,a nawet jakby mialy po 20, tonwypada cos im kupic. wiocha na maxa

Gość oj zle myslisz
rodzina ma racje ja dzieci ja oni kupuja twoim to ty powinnas kkupic im albo nie kupowac wcale ani twoim ani siosty