Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pewne podejrzenia

Moja macocha i mój brat. Co o tym myślicie? Czy moje podejrzenia mogą być słuszn

Polecane posty

Mój ojciec związał się z nową kobietą. Zanim nie wzięli ślubu było wszystko w porządku, jednak po zawarciu związku małżeńskiego wszystko się zmieniło. Ta kobieta strasznie zaczęła się rządzić, zaczęła nas też wyzywać itd. Jednak dla brata zawsze była milsza... Przy ojcu zachowuje się w ogóle inaczej. Skarżyłam się już na nią, ale tata mi nie uwierzył :( Ostatnio jak wróciłam wcześniej niż zwykle ze szkoły zauważyłam jak ona szybko wybiega z brata pokoju w samej bieliźnie. Zdarzyła się też jedna podejrzana sytuacja. Macocha chyba myślała, że mnie nie ma w domu. Brat się wtedy kąpał a ona weszła do łazienki. BYło słychać jak o czyms mówią, ale nie byłam w stanie zrozumieć o czym. Kiedyś jak byłam z bratem sam na sam to skierowałam do niego aluzję na ten temat a on zareagował na to bardzo gwałtownie. Obawiam się, że oni mają romans... Nie wiem czy mam o tym mówić ojcu. Bo nawet jeżeli bym to zrobiła to pewnie by pomyślał, że to wymyśliłam, ponieważ jej nie lubię, a brat na pewno się nie przyzna. Nie wiecie co można zrobić w tej sytuacji? A może jednak to sobie ubzdurałam? Co o tym myślicie?

???

Gość dshdshgsdghg
Spróbuj ich przyłapać na gorącym uczynku i zrobić zdjęcia. Bo skąd my mamy to wiedzieć-może i masz racje a może i nie.

NIe wiem jak to sobie wyobrażasz? Mam im wskoczyć do pokoju krzyknąć "suprise" po czym zacząć zwiweewać ile sił w nogach? Bo w końcu byłoby oczywiste, że jakby macochas mnie dorwałą to nie rozgruchotałaby jedynie ten aparatu ale również mnie :O

.

Gość dshdshgsdghg
No to zrób zdjęcia tak żeby cię nie widzieli a później pokaż je ojcu.

Tylko jak ja mam im zrobić zdjęcia z ukrycia? Mam się schować w szafie? Nie ma praktycznie żadnych szans żeby mnie nie zauważyli

Gość dshdshgsdghg
No nie wiem-kombinuj bo jak ojcowi powiesz a nie pokażesz żadnego dowodu to i tak przecież nie uwierzy.

Gość lvklckjsa
wlacz kamere i zostaw w jakims miejscu

przynajmniej nie będzie problemu z wadami genetycznymi jakby co ;p a tak naprawdę to zdobądź twardy dowód na to bo takie gdybanie to ścianę można rozbić

Gość jaabonka
Nastepna głupia prowokacja ;-)