Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt wazny...........

podwójne życie

Polecane posty

Gość ...aaa
Kanibalizm jest bezpłciowy. Nie wszystkie kobiety są złe i to samo dotyczy mężczyzn

hamall lekkie bdsm moze wstepne....

Gość hamalll
ja mieszkam w północno wschodniej części woj łódzkiego... cieszy mnie to, że ktoś chce być moim kolegą/koleżaka... ale ja chyba długo nie wytrzymam już... niby leczyłem troche depresje ale postanowiłem przerwać bo trudniej sie mysli na prochach...

Gość hamalll
co lekkie? nie kumam....

a mialambyc dzisiaj w wieluniu :) nie bierz prochow dopiero sfiksujesz... musisz sam wziasc kontrole swojego zycia w swoje rece.... i nie pozwolic sie wykorzystywac.... sa ludzie i swinie... tak to jest jak "ludzie poczciwi" częściej obrywają w życiu po nosie od innych, którzy mają twardsze łokcie...

Gość OOO i to jest to
BDSM?? ooo, to jest własnie moje ukryte oblicze, na pozor zyje normalnie, ale niekiedy wlasnie takie klimaty mnie kreca jako ofiara, ehhh gdyby sie rodfzina o tym dowiedziala to by mniew szpitalu psych. chyba zamknela ;-)

Gość hamalll
wieluń to łodzkie ale przeciwny biegun... nie mam juz siły... dzisiaj zmarł mi wujek który był murarzem i sporo robił na budowie tesciowej za co ja mu płaciłem... ostani swiadek, który mógł mi pomóc zmarł... a co ciekawe: moja mądra zona od wrózki sie dowiedział, że ktoś umrze w rodzini i to mojej... minęło pół roku i wuj zachorował... kilka miesięcy i juz go nie ma... :-( jedna nadzieja: wrózka powiedziala że teściowa straci dom... pomoge spełnic tę wróżbe puki życia starczy! za moja krzywdę! zakapuje do skarbówki że kupowała faktury! a skarbówka nie odpuści... o nie....

801 055 055 najpierw tam zadzwon i upewnij sie w tym co Ci doradza... w sumie nic nie tracisz a dowiesz sie co mozesz jeszcze zrozbic...to tel do Urzedu Skarbowego infolinia :) a tu masz bezplatna porade prawna 808 155 4870 Po godzinie 17:30 oraz w weekendy- 0787 55 98 272 ja bym podzwonila o tyle bedziesz madrzejszy i wiedzial jak dzialac

Gość hamalll
dziekuje pieknie za numery! zapisze sobie... pomysle i skorzystam! kara musi być! ale cały czas mnie nurtuje jedno.... jakia jest ta twoja mroczna strona?

Gość hamalll
a te porady prawne to odnosnie prawa skarbowego?