Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MysiaBlondynka

Mysi blond-pomocy

Polecane posty

Gość MysiaBlondynka

Mialam juz wszystkie mozliwe kolory na glowie-poczawszy od platyny, poprzez rudosci, zlote blondy, jasne brazy i skonczywszy na czerni. Zdeterminowana powrocilam do swojego naturalnego koloru wlosow aczkolwiek mysi blond. Zaowazylam ze moje wlosy baardzo odzyly, staly sie miekkie, zdrowe, lsniace dzieki roznym odzywkom i do tego mam je dlugie z fajnie wycieniowana, sexowna fryzurka. Kazdy cieszy sie z mojego powrotu do naturalnego koloru, pasuje mi on, wygladam o wiele mlodziej i naturalniej niz z tamtymi kolorami na glowie..zastanawiam sie tylko ciagle czy dobrze robie noszac to na glowie, moze powinnam sie zafarbowac bo ciagle wyczytuje jaki to popielaty blond jest tragiczny i kazda jego posiadaczka go zamalowuje :( czy kazda kobieta ktora nawet bardzo dba o siebie a ma na glowie mysi blond jest kojarzona z nieatrakcyjna szara myszka? czy kazda posiadaczka tego koloru jest zmuszona przez wzory estetyczne do farbowania wlosow?:( pomocy

Gość rowniez myszka
Tez sie zastanawiam, mam zdrowe naturalne wlosy w kolorze mysi blond. Kolor do mnie pasuje, a jednak czasami czuje sie bez wyrazu i mam troche problemow z doborem kolorystycznym ubran i makijazu, przy farbowanych wlosach ktore tworzyly kontrast bylo to latwiejsze. Jak mam zly dzien to zawsze nachodza mnie mysli o farbie...

Gość kajaaaaaaaaa
blondi jest extraaaaaaaa

Gość ja mam mysi blond
i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. a jak tylko moje wlosy w lecie jasnieja i zolkna od slonca, to nawet specjalnie farbuje jakimis popielatymi blondami, zeby znowu miec mysi.

Gość weź się usuń z tego
mysi blond to nie platynowy