Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie jak obliczyc....

sluchajcie jak to sie liczy jak sie u kogos mieszkalo

Polecane posty

i teraz przyszly rachunki za gaz, wode, prad. Chodzi mi, zeby sie rozliczyc i to w miare szybko.

czy elektrowania da mi spis zuzycia za dany okres czy musze sie opierac na tym co spisalam z licznika?

a ile mieszkales? np jesli rachunek jest miesieczny, a ty mieszkales 3 tygodnie, to bym to rozliczyla jako 3/4... albo jak 2 tyg to 1/2 tzn jesli rachunek wyniosl 400 zl, a mieszka tam (razem z toba 4 osoby np. to na tydzien wyszlo 100 zl , 25 na osobe, czyli 3tygx25 = 75 zl z twojej strony (za te 3 tyg), ja bym to tak kalkulowala.

mam stan licznika przy prowadzeniu sie i wyprowadzce. To jest kilka miesiecy a rachunki za gaz i prac przychodzily co 2mies a za wode przyszedl po 6mies, wiec sprawa juz trwa. Czesciowo sie rozliczylismy i teraz ta koncowka zostala :( Chodzi o rozliczenie rachunkow i prognoz. Czy to sie da policzyc ile kiedy kosztowalo. bo nie chce juz tak przeciagac jak przyszla prognoza za ten czas rok temu , tzn.ta prognoza co niedawno przyszla jest "na podstawie zuzycia z analogicznego okresu"czyli tego co byl jak mieszkalem.