Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmddd

dlaczego laska zalezy na bogaty facecie przeciez

Polecane posty

Gość hmmmmddd

prawda jest taka ze jak taki facet jest bogaty to on jest bogaty a nie ta laska.To on wymieni sobie nowe auto i kupi drogii zegarek.Nie oszukujmy sie ze takich gosci co kupuja mieszkania i auta swoim kobietą nie ma..A nie kazdy zwiazek 20latki konczy sie slubem..Wiec dlaczego tak szukają bogatych!Mialam takich dzianych facetow ale naprawde ich kochalam...Pytanie co mialam z ich bogactwa..?Raz na jakis czas dobre zarcie w restauracji.. Czy naprawde o to te kobiety tak walczą?i sa w stanie kochac sie zkims bez milosci? Czy ktorys z tych bogatych narawde cos im dał..czy pomogl finansowo?

Gość ciągnie kase od niego
liczą na sponsorowania

Gość hmmmmddd
ale jak ciagną.Przeciez bogaty gosc maleb na karku nie jest dupkiem i szybko wyczaj taka laskę

Gość hmmmmddd
pozatym naprawde bogaci ludzie nie szastaja pieniedzmi i liczą kazdy grosz..Taka jest prawda tylko pozadluzani szastaja ieniedzmi dla lasek...pozadluzani z windykacja na karku...nie szanuja pieniedzy i dowartosciowuja sie robiac drogie prezenty na ktore ich nie stac

jak to nie ma takich co kupuja mieszkania i samochody? Moj maz mi kupil mieszkanie i samochod:P Dodam ze mieszkanie to w czasie gdy jeszcze malzenstwem nie bylismy

Gość hmmmmddd
no ale jak rzychodzi taka laska do faceta i mowi mu "kupmi to futerko jest sliczne"-pomimo ze nie sa malozenstwem... nie ejst jej glupio?

Gość d57r
myślę że jesli facet powaznie mysli o zyciu to bedzie zarabial dobrze, po co laska ma miec meza biedaka i narazac dzieci na biede ? uwazam ze jesli facet naprawdę kocha kobietę to postara sie dobrze zarabiac, przyjnajmniej bedzie probowal a z facetem co zyje duchem a nie realiami i nie stara sie poprawic buty rodziny nie mozna planowac dzieci powaznie

Gość aquariuss
facet który "kupuje laskę/miłość" tak naprawdę traktuje to biznesowo, po 5 latach może uznać że wg. jego oceny "umowa wygasła" i zmieni model na nowszy - jako kobieta można już się dorobić czegoś np moja znajoma mówiła mi że wszystko co on jej kupował przez ostatni 5 lat sprzedała i ma na koncie 150 tyś. Więc decyzja należy do Pań:)