Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolada z bakaliami

czy po trzydniowce dziecko moze byc osłabione-mamy poradzcie

Polecane posty

dziecko miało 3 dni temperature - zabkuje temperatura spadła ale jest strasznie marudna , bez energii poplakuje i chce tylko na rece czy to moze byc efekt po tej trzydniówce , zastanawiam sie czy isc z dzieckiem jutro do pediatry mamy co sadzicie

Gość jołjołjoł
a skąd wiesz,że to trzydniówka,dostało wysypki?

Gość jołjołjoł
a skąd wiesz,że to trzydniówka,dostała wysypki?

No jasne,że może być osłabione ! Gorączka bardzo meczy dorosłego,a co dopiero dziecko ! w jakim wieku w ogóle jest dziecko ?

No jasne,że może być osłabione ! Gorączka bardzo meczy dorosłego,a co dopiero dziecko ! w jakim wieku w ogóle jest dziecko ?

dziecko ma 18 m-cy , do konca nie jestem pewna ze to trzydniówka ale moja tesciowa jak ja zobaczyła tak mi powiedziała ze to własnie to , zauwazyłam ze ma drobne czerwone plamki trochu na pleckach i na szyjce ale to moze sa potowki jestem tu troche laikiem wiec prosze was drogie mamy o opinie

wysypka zaczyna się od góry i schodzi w dół;skoro Twoja ząbkuje to temperaturę może mieć też od tego i na pewno jest umęczona przez to i marudna; ja bym poszła do lekarza,no chyba,że teściowa jest pediatrą ;)

no nie nie jest pediatra i całe szczescie ale nie o tym, czyli jednak isc do pediatry ? a jak ta wysypka dokładnie wyglada czy to sa krostki czy plamki i ze schodzi tzn ze objawy powoli zanikaja w jednym miejscu i schodza coraz nizej?

ktos mi jeszcze cos podpowie dzieki

znikają po kilkunastu godzinach raczej, i najczęściej są właśnie na szyi i tułowiu,czasem na buźce i kończynach,ale od góry się zaczynają pojawiać; a Twoja dziś dostała czy już wcześniej miała te plamki?

zauwazyłam je dzisiaj jak sie obudziła po poludniu, wczoraj podczas kapieli nic nie zauwazyłam nie ma tego duzo

tak chyba masz racje pojde do lekarza dziekuje bardzo za odpowiedzi pozdrawiam