Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ati-85

żel do higieny intymnej

Polecane posty

Gość ati-85

Jaki męski żel do higieny intymnej polecacie i gdzie go można kupić? Nie używałem dotąd żadnego i chciałbym się zorientować w temacie.

Gość ati-85
up

Gość ati-85
widzisz, jestem chłopakiem i chcę sobie kupić męski. To chyba normalne. Wiem, że są różne, dlatego chciałem się dowiedzieć, który jest najlepszy

Faceci raczej nie odpowiadają na takie tematy, więc chyba lepiej będzie jak sobie wygooglujesz i poczytasz opinie.

Gość ati-85
liczyłem właśnie, że ktoś się wypowie. Po to chyba jest to forum, żeby rozmawiać

Gość gucio prawda
ale na babskim ?

Ale do takich pytań to chyba jakieś typowo męskie forum. A może wejdź do działu ze zdrowiem i urodą.

Gość ati-85
jakby ktoś się chciał wypowiedzieć, to już miałby możliwość. Widzę, że jednak nie ma takiego rozeznania

Gość zdjęcie ładnego chłopaka
Mój chłopak używa idea 25 i chyba zadowolony także i Tobie polecam mam prośbę, co prawda jesteś mężczyzną, ale mógłbyś (może nawet tym bardziej jako męzczyzna) skomentować mój tiopik co sądzisz o tym chłopaku/? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4647096

Gość Nejl______
moj chlopak uzywa z firmy AA

Gość dlaczego koniecznie
a musi byc koniecznie meski? Plyny ziaji sa dobre. Jak koniecznie meski to sprobuj firmy AA

Gość xxxxxxxxxxyyyyyyyy
z AA do kupienia w Rossmannie

Gość dlaczego koniecznie
no i to sie wlasnie nazywa marketing :p plyny ziaji sa o wiele tansze, ale nie jest napisane, ze meski :p tak samo pomadka ochronna do ust nivea, zwykla nawilzajaca 4-6zl, for man-8-10zl :o

Gość ati-85
właśnie słyszałem sporo o tej firmie AA, że jest bardzo dobra. Nie miałem jednak żadnego produktu.

Ten z AA (basic) jest dobry sam go używam :) Tylko czasem może być go trudno dostać. Jednak środki pielęgnacji dla mężczyzn to nadal niszowe produkty, niestety.

dlaczego koniecznie- sugerujesz ,że mężczzyna może używać damski? ja używam z ziaji intima i bardzo bardzo sobie chwalę, używam go od kilku lat więc jeśli damski nadaje się i dla mężczzyny to polecam serdecznie BTW. Wszedłbyś autorze na mój topik?

Wg mnie produkty AA są beznadziejne, ale co skóra, to opinia:) Osobiście nie stosuje żeli do higieny intymnej, bo mam po nich problemy pewne:o Od lat, naprawdę wielu, myję się w tych miejscach kostką myjącą Dove.

Gość dlaczego koniecznie
A dlaczego nie moze? Moj maz uzywa, kupujemy jeden i tyle.

Gość ati-85
nie no xxxxxyyyy napisał, że można go dostać w Rossmannie. Jednak zgadzam się, że produkty do pielęgnacji męskiej są trochę niszowe, a osoby je używające traktowane jak lalusie i pedały. Całkiem niesłusznie.Ja jestem hetero i mam dziewczynę

Gość Katherinne
Wydaje mi się, że chyba najbezpieczniej zacząć od znanych i dobrych marek. Na Twoim miejscu kupiłabym AA lub Nivea.

Gość ati-85
A te żele różnią się sporo od zwykłego mydła? Co one w ogóle dają? Czy jest sens na nie wydawać pieniadze?

Gość dlaczego koniecznie
Jest sens wydawac na nie pieniadze, bo sa delikatniejsze od zwyklego mydla. Zwykle mydlo moze podrazniac te delikatne okolice. Poza tym, np. plyny ziaji zawieraja skladniki, ktore dodatkowo zapewniaja pewna ochrone przeciwgrzybicza/przeciwbakteryjna, to juz w zaleznosci od rodzaju plynu.

hmmm, dzięki za komentarz. jaki jest taki jest ale to jednak koemnatzr:)

Gość ati-85
zdjęcie ładnego chłopaka: cóż, lepiej by było, gdybyś dawała poważniejsze propozycje. To nie było akurat zdjęcie chłopaka, więc nie kłam

Gość ale dziwaki jesteście
jak zwykłe mydlo podrażnia to trzeba kupić za 5 zł Biały Jeleń w płynie i będzie git

Gość ati-85
ale mnie zwykłe mydło nie podrażnia, tylko chciałem wypróbować coś innego. Chyba skuszę się na ten z AA. Jak będzie w Rossmannie

hm, dla mnie to mimo wszytsko jest chłopak, a nie np. dziewczyna:) Propozycję traktuję jak najbardziej poważnie, może z lekkim przymrużeniem oka na pewne rzeczy, ale ogólnie. Bo on mnie się bardzo podoba tak po cichu i między nami mówiąc

Gość ati-85
teraz po ulicach Wa-wy sporo taki chodzi. Nie wiem skąd jesteś ani w jakim wieku, bo upodobanie do takich osób mają zwykle nastolatki