Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ati-85

żel do higieny intymnej

Polecane posty

Gość zdjęcie ładnego chłopaka
" teraz po ulicach Wa-wy sporo taki chodzi. " mówisz poważnie czy to taki żart? "Takich:" tzn. jakich? W jakim sensie "takich"? W złym? uważasz że ten "chłopak" jest pospolity? Co do wieku, lat mam 20 ale pogląd może taki trochę 18-latki, czuję się bardziej na taki wiek niż na swój, może stąd ten wpis, ale mimo wszystko ja go traktuję jednak poważnie

Gość ati-85
właśnie niepospolitych tylko takich starannie wystylizowanych. W wieku mniej więcej 17-20 lat. Sam mam 25 i się do nich nie zaliczam, ale nie przeszkadzają mi. Dodają trochę kolorytu w tej szarej rzeczywistości

a ja jestem z Białegostoku i u nas takich nie ma. Jak to mówisz "wystylizowanych". Zazdroszczę że w Wa-wie są tacy, bo u mnie w mieście większość to tacy "hip- hopowcy" w bluzach albo przeciętniaki:P Oj jak chciałąbym zobaczyć chłopaków w Warszawie, chyba normalnie tam aż pojadę. Moja kuzynka niedawno przeprowadziła sie do Wa-wy może wreszcie będę miała okazję, żeby ją odwiedzić? :)

Gość ati-85
ja jestem tu od urodzenia i dla mnie to normalka. Nie ma u Was metroseksualnych? U nas są już od paru dobrych lat

Gość do kljhjgjui
ale wiesz co autorze, naprawdę dałeś mi dużo do Zastanowienia jak powiedziałeś o tych wystylizowanych chłopakach z Warszawy. Sama teraz nie mam chłopaka :P i naprawdę chyba mam dobry powód żeby odwiedzić tą siostrę:) Hmmm dzięki anti!

Gość do kljhjgjui
nie ma uwierz mi, jak są to żadko spotykane rodzynki. Jedna moja kuzynka (druga nie ta z Wa-wy) poznała szczęściara łądnego jak to mówisz "wystylizowanego" chłopaka i wzięła z nim ślub. Jest w moim wikeu,mjaą małe dziecko. Szczęściara jedna:D Ale u nas to jak z Polską i zagranmicą. idziemy w stosunku do Warszawy z kilkuletnim opóźnieniem

ten nick wyżej to oczywiście jestem ja:P

Gość ati-85
ojej. Nie mówię, że w Wa-wie wszyscy tacy są. Zdarzają się. A jak się pochodzi zrobi w piątek wieczorem pielgrzymkę po klubach na Foksal, Pl. Trzech Krzyży, Alejach, Marszałkowskiej itd. to można zobaczyć wszystko. No ale co ja się tam będę przechwalał. Nie jestem w sumie typem imprezowicza

ja też nie mówię, że ty powiedziałeś, że wszyscy tacy są to ciekawe co mówisz o tych klubach ale najlepsze jest to, że ja też w sumie nie jestem typem imprezowiczki:/ A te chłopaki o których mówimy to chyba z reguły lubią takie rzeczy? ... Ciekawe czy znalzłby się jakiś ładny, metroseksualny chłopak z Wa-wy który nie byłby imprezowiczem dla mnie:P hehe, sorry że wylewam swoje durne marzenia na Twoim topiku

Gość ati-85
Pewnie wielu metro lubi imprezowe życie, ale na pewno nie wszyscy. W sumie dlaczego interesuje Cię ten typ chłopaka?

tak naprawdę to nie jest tak że kompletnie nie zainteresował by mnie chłopak normalny. ale ten mnie jakoś tak szczególnie pociąga dlaczego? trudno mi to opisać, opowiedzieć wz asadzie może ten "chłopiec" ze zdjęcia jest po prostu ładny? Hm Może dlatego że ma w sobie coś subtelnego i delikatnego a zarazem twardego i mocnego ja to lubię? Wiesz, ja nie wiem Ale niemniej chciałabym takiego poznać i mieć" na własność":)

Gość ati-85
wiesz, ja też mam w sobie coś subtelnego i delikatnego. Choćby przez samo to, że chcę używać żelu do higieny intymnej. No i lubię się ubrać i psiknąć dobrym perfumem

hehe, anti no to dobrze:D to dobrze o Tobie świadczy może byś mi się spodobał?:) jak będę w Wa-wie u siostry to może i do Ciebie wpadnę, poznamy się:P żart

a jesteś obecnie wolny?

Gość ati-85
nie jestem. A moja mała jest barrrdzo zazdrosna

no to szkoda:P ale życzę szczęścia wz wiązku:D Ale, mogę zapytać (pomimo że masz dziewczynę) czy nosisz albo nosiłeś kiedy skórzaną kurtkę?:D pytam bo mi się podoba u mężczyzny skórzana kurtka

Gość ati-85
no niestety nie noszę skórzanej kurtki. Ale moja dziewczyna nieraz taką nosi.

no tak, pewnie nie, bo nie jesteś metro, a po za tym nie chcesz odpowiadać bo masz dziewczynę :P

hm no wiesz co, gratuluję udanej dziewczyny, gdybym ja była chłopakiem to bym chciałą mieć kobietę która nosi skórzaną kurtkę. To jest bardzo sexy:)

Gość ati-85
masz rację: bardzo sexi. Nieraz tak się ubiera jak idziemy na imprezę. Do tego jakieś dżinsy i buty na obcasie i wygląda po prostu bosko

tak do skórzanej kurtki koniecznie jeansy! klasyka zestaw ale jaki efekt:D:D No i szpilki. Ja nie noszę butów na obcasie ze względu na problemy z kręgosłupem, ale kurtkę skórzaną mam zamiar kupić. No naprawdę chłopie, gratuluję dziewczyny która świetnie zna się na modzie i w ogóle chodzący z niej sexapeal. Ma gust! :D

Gość ati-85
Dzięki, jak chcesz coś jeszcze to szybko, bo muszę kończyć

nic zdjęcie już "oceniłeś" to co ja mogę więcej chcieć? może ewentualnie ponownej oceny, takiej bez uprzedzeń :D

Gość ati-85
zdjęcie spoko. Trzymaj się i powodzenia w przyszłości

ale mógłbyś to na moim topiku napisać, żeby troche podnieść do góry:P hehe

dzięki anti:) wiem że trochę się przymusiłeś do tego komentarza bo mimo wszystko to tylko obraz a nie realne zdjęcie, ale naprawdę miło z Twojej strony, dziękuję i miłego wieczora z ukochaną:)

Gość ati-85
no niestety dzisiejszy wieczór jest bez ukochanej. Za to wczorajszy był i wieczór i noc

no to miłego wieczoru samotni!