Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewolek26

PORÓD W KLINICE ŚW. RODZINY POZNAŃ!!

Polecane posty

Gość ewolek26

Zastanawiam się czy któraś z was tam rodziła i jakie ma odczucia po porodzie opinie o położnych, mam zamiar tam rodzić o ile oczywiście będzie miejsce...;/ Pozdrawiam serdecznie

Ewolek - tu dziewczyna opisuje poród w świętej rodzinie: http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350261 Ja tam rodziłam dziewięć lat temu, od tego czasu dużo się zmieniło, przede wszystkim to, że rodzina nie może cię odwiedzić na sali, a dziecko ogląda tylko przez szybkę. Rodzina, mam na myśli ojca dziecka, bo sama jestem przeciwniczką "wycieczek". Do tego z tego, co wiem, to wcale tak nie jest tak łatwo z tym rooming in. Raczej przynoszą matkom dziecko "na widzenie i karmienie". Niektórym to odpowiada, bo chcą sobie odpocząć po porodzie i jest im na rękę, że dziecko jest na oddziale noworodkowym. Ja bym nie dała rady;-)

Gość ewolek26
Ja rodziłam tam w 2006 roku ale byłam ciekawa czy coś się zmieniło, mi osobiście odpowiada brak odwiedzin na sali zbytnio krepujące a dziecko miałam kiedy chciałam, miałam cięzki poród ale mimo wszystko maluch i tak był ze mną czasai tylko był zabierany, ciekawi mmnnie czy poród rodzinny nadal kosztuje 300 zł i co z zzo ... dzięki za wypowiedź ;)