Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sugar_kane

suknia ślubna DO KOLAN

Polecane posty

szafirek - nie bardzo mi się podobają suknie, które zaproponowałaś... A cena z ti amo jest dla mnie jak najbardziej przystępna :-)

sugar chodzi mi o te zaproponowane przez Ciebie, nazbyt skromne jak na taki dzień i długość nieodpowiednia... lepiej do kostek i z dużym wycięciem, żeby noga wychodziła jak już je chcesz tak pokazać

Każda przyszła PM na pomysł na siebie. Jeśli dziewczyna jest zgrabna to będzie bardzo ładnie wygladała w krótkiej sukience. ja znalazłam takie http://www.ofeminin.pl/trendy-w-modzie/krotkie-suknie-slubne-odwaz-sie-na-krotkie-suknie-slubne-d10519.html http://www.aisledash.com/2010/04/29/runway-report-little-white-wedding-dresses/ http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.goodweddingdresses.com/blog/wp-content/uploads/2009/07/short_wedding_dresses1.jpg&imgrefurl=http://www.goodweddingdresses.com/blog/page/23/&usg=__U8uH4-q13YazHIaRdSw9smuVCeM=&h=745&w=500&sz=59&hl=pl&start=458&zoom=1&tbnid=alrA3A1V81lViM:&tbnh=143&tbnw=95&prev=/images%3Fq%3Dwedding%2Bdress%2Blittle%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dsafari%26sa%3DX%26rls%3Den%26biw%3D1024%26bih%3D597%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=522&ei=5sDXTLbbBsuTjAfLzJzjCQ&oei=csDXTIKZKsmAswbe7NWRCA&esq=25&page=25&ndsp=19&ved=1t:429,r:7,s:458&tx=62&ty=79

Długie suknie to raczej nie dla mnie, nie znalazłam ani jednej, która podobałaby mi się w 100% ;-) A sukienka do kolan (nie do połowy ud!) jest moim zdaniem jak najbardziej skromna :-)

nowa narzeczona - to krótsza wersja sukinki Carrie z Sex and the city! :-D Ładna, ale nie dla mnie :-) original flower - niektóre z tych sukni, po kilku przeróbkach, byłyby naprawdę fantastyczne :-)

sugar- nazbyt skromna jest taka. Że tak powiem można iść w niej zarówno na ślub jako panna młoda jak i gość weselny. Tak samo można ją założyć na cioci imieniny. Takie moje zdanie. W ten dzień powinno się wyróżniać i wyglądać elegancko a takie do kolana to takie piknikowe raczej

Tępy bracie - nie mam napinki na "bycie księżniczką na swoim ślubie", więc im skromniej i delikatniej tym dla mnie lepiej :-)

sugar część Twoich gości w ten sam sposób zareaguje tylko o tym Ci nie powiedzą ale Twój wybór, Twoja wola

Gość tylko nie ta 3
ta trzecia jest najbrzydsza...ale to moja opinia:)

:) Cieszę się , bo ja mam całkiem inny gust . Ja co prawda kupiłam dwa tygodnie temu swoją suknie ślubną ale ja mam w stylu ptaka z ulicy sezamkowej, więc dawałam linki na "czuja":)

Wiedziałm, że warto zapytać o radę i inspirację :-) safirek, ta druga z provinas PRZEPIĘKNA!!! Jak na razie moja faworytka :-D

Co prawda zdjęcia nie mam i nie znajdę, ale raz w sklepie z bielizną widziałam kobietkę ze swoja mamą, które dobierała pończochy do sukni ślubnej - była krótka, z gorsetem ala balerina - cudo! Nigdzie takiej nie widziałam ... Tylko chyba nie o to Ci chodzi, musi być skromna, tak ?

''dlugosc nieodpowiednia jak na ten dzien'' ło boze pzreciez to slub a nie jakies muzulmanskie swoeto czy cos. tak najlepiej ubrac sie w habit wszystko zakryte i juz ludzie nie rozwalajcie mnie sredniowiecze juz dawano minelo ale widze ze niektorzy z tamtej epoki zostali

Nowa narzeczona - raczej tak, chociaż nie wykluczam, że może spodoba mi się również jakaś bardziej strojna :-)

no wlasnie taka ala balerina sa fajne. gorset obcisly okryte plecy i ramiona i balerinowy lub bombkowy dol poszerzany przed kolano. super

britnej. ta wyglada jak koszula nocna albo ... ciazowka hahah jakby miala jakis sexi obcisly pas w talii to by byla swietna. i troche za dluga jest

nowa narzeczona - dwie ostatnie są cudne. No i teraz zaczynam myśleć, że jednak źle zrobiłam, zakładając ten temat - jak spośród tylu pięknych sukni wybrac tę jedyną :-( :-D

nowa narzeczona - wydrukuję wszystkie, które mi się podobają. Może wtedy będzie mi łatwiej podjąć decyzję :-) No i oczywiście pokażę je narzeczonemu - może jemu któraś szczególnie "wpadnie w oko" ;-)