Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona żonaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jak odświerzyć miłość

Polecane posty

jak w temacie. jesteśmy po ślubie 2 lata razem mieszkamy 4 lata. bardzo kocham mojego męża, teraz nawet bardziej niż w dniu ślubu, mąż bardzo mnie podnieca i pociąga jako mężczyzna, ale... właśnie w nasze życie wkradła się rutyna, jeśli chodzi o seks to zawsze ja zabiegam o niego, bo mąż nie ma aż takich potrzeb jak ja. zawsze wszystko odbywa się tak samo, aż do znudzenia. n ie mówię że jest mi źle w łóżku, bo zawsze czuję sie spełniona jeśli chodzi o orgazm, ale czegoś mi brak. brakuje mi prawdziwej gry wstępnej, brakuje mi tego żeby mąż zabiegał o mnie troszczył siuę, żeby gra wstępna nie ograniczała się tylko do tego co w łóżku ale żeby czasem poprostu poszedł na żywioł. mąż jest młodym mężczyzną, ma 32 lata, nie wiem co sie dzieje i jak do niego dotrzeć, rozmawiam z nim o moich potrzebach, ale to juest tak że mąż pamieta o tym raz a potem juz zapomina. nasze pieszczoty ograniczaja się do skąpych pocałunków potem "ręczne robutki" i seks. to wszystko, po wszystkim idziemy pod prysznic, na koniec jest całusek i dobranoc kochanie. nie wiem jak sprawić żeby mąż zachowywał sie tak jak to było zanim zamieszkaliśmy razem, kiedy seks nie był dla niego tak dostępny. tylko nie piszcie, żeby mu przez miesiąć odmawiać, bo ja nie wytrzymam...

pomoże ktoś?/

Gość arz
Witaj w klubie :) :(

pozbyć się monotonii ;) spróbujcie zrobić to pod prysznicem o innej porze dnia lub w miejscu gdzie możecie zostać nakryci itp. ;) monotonia niszczy związki jeśli ja przewiecie to się wam uda :)

Gość arz
Wychodzę z inicjatywą,ale on nie jest zainteresowany ,więc co pozostaje-czekanie?

Gość arz
tylko na co aż znajdzie sobie inny obiekt?

ale staram się w ciągu dnia namawiać męża na seks, niestety jeśli chodzi o ekstremalne miejsca nie ma szans, już nie mówie żeby to było na parkingu pełnym ludzi czy w parku, ale gdzieś w lasku jak wracamy do domu w samochodzie. ja nie chcę rutyny, ale bardziej chodzi mi o to jak zmienić męża żeby on był czulszy i częściej chciał się kochać. żeby wychodził z własnej inicjatywy, a nie czekał na mnie i to nie zawsze za bardzo chce, tylko wrecz zmuszam go do tego.

suczkabi 18 uciekaj stąd, tu nie szukamy facetów tylko próbujemy rozwiązac problem... arz- a jak ty z tym walczysz?/

Gość arz
kochana,już mi się nie chce organizować wspólnego czasu,bo on jest na nie / Walczyć czy po prostu odejść?

Gość arz
Prosisz o seks? Niestey,ja też :(

arz- ja ostatnio odkryłam tajemnicza moc wina, ale przeciez nie zawsze można pic wino i nie o każdej porze, pozatym mój mąż jak wypije piwo, to przeciez juz w niego wina wlewac nie będę...

tak to wygląda jak proszenie ;( niestety ja się do niego dobieram, a on "kochanie jestem zmęczony" "kochanie nie dzisiaj" "kochanie potem" potem zasypia "kochanie przeciez dopiero był seks" 2-3 dni temu...

Gość arz
Ty dla niego wino,a co on dla Ciebie? Daje kasę i to wszystko?

Gość arz
Ale poniżanie nas takie proszenie :(

Gość vyugi
odwieŻyć zasrana analfabetko:O:O

Gość jdshf.ldsf
ty sobie powinnas łeb odswieŻyc slownikiem ortograficznym :Odebilko do kwadratu:O

Gość arz
U nas raz na miesiąc...szybko i całus,tragedia :(

kasy mi nie daje, mamy wspólne konto, razem pracujemy więc i razem zarabiamy, co on dla mnie?? w sumie to sama się go czasem o to pytam, nie narzekam na niego w domu, bo wszytsko robi i gdyby nie on to czasem utonęlibysmy w bałaganie, bo ja późno z pracy wracam. ale na brak namiętnosci narzekam, kobita lubi byc zdobywana, a nie zdobywać. zwykły kwiatek bez okazji, czy czekoladki a ile radości. wiem że mąż mnie kocha, co do tego nie mam wątpliwości, ale to nie wystarcza, miłośc to nie wszystko, jest jeszcze seks.

Gość arz
Widzę,że mamy podobnie,tylko mężowie bez ikry,jacyś dupkowaci :(

nie będę sie bawiła w pisownie, bo mnie to nie rusza, to nie konkurs ortograficzny! temat jest inny prosze czytac arz- ja też czuję si eponiżona przez to proszenie,a le ja dłużej jak kilka dni nie wytrzymam, raz zaparłam sie ze nie będe go prosiła nie to nie , ale wytzymałam tydzień!

Gość arz
A całe życie przed nami,boję się co dalej...Wibrator czy kochanek :(

no właśnie tylko jak im tej ikry dodać??

Gość arz
Mój mąż ma lekką pracę,wiecznie zmęczony,więc pytam-czym? Ja jestem kasjerką w REALu

Gość a jak powiem ci tak
my tez kochamy się rzadko raz góra dwa w miesiącu też jest przemęczenie, mąż pracuje też często na nocki, dziecko późno idzie spać itp. ale mamy urozmaicenie mąż szuka nowych pozycji, kochamy się wszędzie na stole, na łóżku, na podłoże, na stołku, w łazience tylko szkoda że tak rzadko dla mnie szczególnie bo mąż ma mniejszy temperament

Gość arz
Nawet przestał zauważać,że dopiero zmieniłam fryzurkę:(

arz a skąd jesteś?? pracowałam w realu :)

Gość xyzz22
a ja mam na odwrót .to mój dobiera się do mnie częściej niż ja ,to on proponuje sex o każdej porze,czasem robimy to w lasku w samochodzie ,czasem w garażu gdzie najdzie ochota...chociaż powiem wam że jednak sex z moim był ciekawszy przed ślubem ,na samym początku znajomości ,kiedy nie mieliśmy możliwości tak często to robić ,kiedy widywaliśmy się tylko w weekendy,wtedy naprawdę tego chciałam nawet sama dobierałam się do niego .teraz jest inaczej ... ale jeżeli mamy ochotę to kochamy się co dnia ,czasem ze 2 razy ...co do wina i piwa-za często nie polecam pić bo się wciągniecie,tak jak i ja .potrzebowałam browarka lub lampki wina dl a"lepszego seksu"...wiem żałosne bo kocham męża ale cóż...teraz jestem w 5 m-cu ciąży i niestety sexu nie uprawiamy ....zalecenia lekarza :-( zostaja robótki ręczne i oral :-)

do a ja powiem tak- ja tez próbuję męża namówic na urozmaicenie, ale on najlepiej sie czuje w łóżku. nie mamy dzieci, mąż nie ma ciężkiej pracy fizycznej, raczej psychicznie, pracuje po 12 godzin, ale nie codziennie. kiedys pracował bardzo ciężko i to codziennie po 12 godzin i miał ochotę a teraz...

Gość arz
Białystok