Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina818181

Rozjaśniane włosy pomocy!!!

Polecane posty

Gość karolina818181

Witam. Mam problem co do moich włosów. Bardzo mi zależy żeby mieć blond włosy. ale obecnie moje włosy są słabe, podatne na zniszczenia.. boje sie że po rozjaśnianiu już całkiem się ich pozbędę, mam je troche długie i nie chce ich ścinać bo zależy mi na tej długości włosów tym bardziej że wolno mi rosną... możecie jakoś doradzić co zrobić ?? Z góry dziękuje :)

Gość umieram ze strachy juz
blond ZAWSZE zniszczy Ci wlosy ! ZAWSZE

Rozjaśnianie włosów jest bardzo szkodliwym zabiegiem. Osobiście nie radziłabym Ci ich teraz farbować. W sumie to w ogóle bym Ci nie radziła, ale jeśli już tak bardzo chcesz to najpierw przygotuj na to swoje włosy :) Jedz dużo witamin, masuj skórę głowy, dbaj o nie szczególnie, staraj się ich nie obciążać, czy też unikaj prostownic i suszarek :) Włóż dużo w ich pielęgnacje! :) A sytuacja nie będzie wtedy aż tak tragiczna.

Gość firma Lisap Milano
posiada rojaśniacz w płynie bardzo delikatny na bazie oliwy z oliwek ale jest mankament od jest tylko na włosy naturalne, nigdy wczesniej nie rozjasniane. Jeśli masz pieniążki to polecam wybrac się do porządnego fryzjera gdzie sa produkty L'oreal do rozjasniania wlosów i poproś o rozjasnianie kwasami a nie woda utlenioną i najpierw pasemka zrób - cienkie a bardzo gęsto