Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałam życie.

przegrałam życie

Polecane posty

Gość przegrałam życie.

wyglądam jak debil jestem sama bez pracy po kretyńskich studiach nienawidzę się

Gość przegrałam życie.
właśnie pije piwo i siedze na kafe cały weekend rozmawiałam z sobą i z sobą czyli z nikim jestem zerem w rankingu na największe dno miałabym pierwsze miejsce w końcu w czymś byłabym dobra

Gość przegrałam życie.
przeczuwałam że niedziel odezwiesz się

Gość przegrałam życie.
na dodatek penis mego faceta się zakleszczyłochwie , wizytę u specjalisty od wyciągania zakleszczonych penisów wyznaczono nam na kwiecień a ja pragnę sexu

Gość buritto
przegrani to są piłkarze:)

Gość przegrałam życie.
niedziel, daj żyć niech będe ja pierwsza

Ale, ale... po zastanowieniu się... ok możesz być pierwsza... ja chcę być drugi bo drugi nie jest najlepszy nawet w rankingu na największe dno czyli jest większym dnem niż pierwszy :D

rzata widzę i gratuluje, ale nie chce być nie miła, tu jest miejsce dla takich posrańców jak ja o ile tacy istnieją, jak nie to będe pisać do siebie co za różnica, mówić pisać

niedziel, to niesprawiedliwe są tylko 3 miejsca zawsze tak było chyba że jury przyzna Ci 4 żeby Ci nie było smutno :D faktycznie,lipa rzata jesteś bardzo miła, ale to nic nie da ;) myślałam żeby wyjechać w góry i tam spokojnie dogorywać, ale nie wiem w które

Gość kjfuktstjy,.liuydzikj
zesraj sie a nie daj sie;p

Gość ja mam lepiej
to ja was przebijam :) 1. nie układa mi sie z facetem tak jak bym chciała 2. nie mam pracy 3. nie mam kasy 4. włosy wyłaza mi garściami mam już prześwity :( 5. właśnie walcze z byłym pracodawca o odzyskanie zaległej wypłaty, sprawa chyba zanjdzie finał w sądzie i co wy na to? :P

Gość Campo Grande
jestem większym, dnem niż ty uwierz mi

Nie jesteś sama. Dzisiaj poniosłem taką klęskę, że podpisałem bezwarunkową kapitulację na długie miesiące.

Gość Campo Grande
nawet wstydzę się napisać co zrobiłam że czuję się dnem, co czyni mnie dnem dna..

Gość zrób sobie listę
a dalczego wygladasz jak debil?

ja nawet faceta nie mam, więc nie wiem co jest lepsze. Brak czy to że nie radzę sobie chwilowo w związku. Nie mam pieniędzy także, plus mój skandaliczny wygląd. Naprawdę nie ma nikogo kto by mnie przebił. Jeszcze rodzina mnie nienawidzi, fajnie?

Gość mam dość tego gnoja
faktycznie śmieci z Was skoro zamiast ruszyć doopy i coś zmienić w swoim podłym życiu siedzicie cały dzień na kafe i licytujecie się kto jest większym nieudacznikiem :( znam kobietę, która w jednym roku pochowała dziecko i wzięła rozwód z mężem, który miał drugą rodzinę i tak nie beczała jak Wy! do roboty!

bo mam trądzik, bo włosy także mi wypadają, bo mam włosy na rękach i wszędzie tam gdzie ich nie trzeba, bo jestem prawie płaska, bo mam grube nogi etc. coś jeszcze może teraz jak bardzo mi się w zyciu powodzi.

Gość ja mam lepiej
widocznie tak musi być że niektórzy maja życie jak w bajce a inni moga na rzęsach stanać a i tak nic sie nie zmieni, cholera :( ja już chyba sie poddałam, głowa muru nie przebije :(

ja mam lepiej: masz rację, ale jakaś minimalna równowaga powinna być zachowana nie mam wyglądu to mam szczęście, talenty czy coś innego a nie tak jak nic to nic