Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellabella187

Dziękczynna paczka

Polecane posty

Gość bellabella187

Cześć Koleżanka mojej mamy mieszka w Stanach i co jakiś czas, od paru lat, przesyła nam stamtąd paczki z różnymi gadżetami albo jakimś fajnym markowym ciuchem, który tutaj kosztowałby fortunę. Zawsze czekam z niecierpliwością na paczke od niej, gdy mam ją w rękach to nie mogę się doczekać aż ją otworzę i zajrzę do środka, bo zawsze jest tam coś co sprawia że oczka mi się świecą;D Teraz jestem strasza, mam trochę swoich pieniędzy i chciałabym się jej jakoś odwdzięczyć, tylko nie wiem co mogłabym kupić kobiecie w wieku mojej mamy;/, no i najważniejsze jak to do niej wysłać żeby nie zapłacić za paczkę więcej niż za sam prezent;/

Gość OinKyOink
bardzo słuszna inicjatywa, na pewno będzie bardzo miło tej pani, że o niej pomyślałaś. kurczę zazdroszcze ci takich kontaktów sama chciałabym żeby mnie tak obdarowywano. no ale cóż zrobić. masz ciężki orzech do zgryzienia, bo co mogłabyś jej kupić czego ona prawdopodobnie jeszcze nie ma a w ogóle ta koleżanka jest polką? jeśli chodzi o wysyłke, to broker usług kurierskich to dobre rozwiązanie, bo nie zapłacisz wiele, ja zwykle korzystam z apaczka.pl, wszystko wypełniam online, kurier przychodzi do mnie do domu i wychodzi o wiele taniej niż zamawiając podobną usługę bezpośrednio u firmy kurierskiej. tak sobie myślę jeszczenajlepiej zapytaj swojej mamy co sprawiłoby radość jej koleżance.

Gość bellabella187
Tak ,tak koleżanka mojej mamy jest Polką:) Już pytałam mamy i ona powiedziała mi to co zwykle ona jej wysyła czyli jakieś tam polskie smakołyki, które się nie zepsują przez jakiś czas ale ja bym jej chciała podarować coś bardzie oryginalnegoFaktycznie, słyszałam o tej firmie, ale nie wiem dokładnie jak to działa...

Gość OinKyOink
a bardzo prosto na serio. chodzi z grubsza o to, że działają jak pośrednik, negocjują korzystne kontrakty z różnymi firmami kurierskimi bo gwarantują im dużą ilość przesyłek. mają swoją stronę internetową i tam wszytsko wypełniasz. to bardzo proste więc nie będziesz miała z tym problemu. a tą koleżankę mamy cokolwiek wyślesz to najbardziej ucieszy gest i pamięć.