Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden samcowatopodobny

moje żale

Polecane posty

A ja dziś powiem tak: - mam małą kuśkę - nie byłem nawet na swojej studniówce - odmówiłem kobiecie sexu to kopneła mnie w d ... rozpaczałem cos z 3 lata - 2 ga oblubienica mego serca sfixowała nie widziałem jej 3 lata i dalej tęsknie a ona chyba w psychiatryku - zostałem bez przyjaciół sam nie wiem czemu... bo nie pije?? bo sie nie bawie?? Nie robię głupot uszkadzając swoje ciało ?? -mówię co myślę ostatnio do takiej starej cnotki z roku powiedziałem że jest powalona i cały rok ma pretensje do mnie - nie pije , nie pale - x razy słyszę jaki to jestem ładny, albo jaka to mam delikatna cerę albo że śliczny jak dziewczynka - siedzę nic nie robiac 2 miechy prawie i kurwica mnie weźmie a nie mogę znaleźć pracy bo mam zjazdy w piatek co za debil to wymyślił ?? Aż mi sie normalnie tym moim życiem rzygać chce... nie wiem co ze mną nie tak ? Mam mówić każdemu to co chce usłyszeć, lizać dupę itd ?? Jednym słowem mam ochotę strzelić sobie w łeb ale na to nie mam jaj... Dzienkuje za uwagę pozdrawiam.

a i zapomniałem mam zajebista wade wzroku i oczywiście mogłem liczyć tylko na jedną osobę :)