Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ktos mieszka w Maidenhead?

Czy ktos mieszka w Maidenhead?

Polecane posty

Mysle nad przeprowadzka pod londyn, koszta utrzymania i mieszkan sa drogie, jak wiadomo, myslalam o maidenhead, nie jest tak daleko i szybki pociag jest do centrum londynu. Moglabym nadal dojezdzac do pracy do londynu. Ktos ma taka sytuacje? Ktos mieszka w maidenhead, jak tam sie zyje? bardziej spokoj cisza, duzo cudzoziemcow, czy glownie anglicy? dzieki za pomoc

zależy mi, żeby było duzo czarnoskórych z potężnymi penisami

mozesz nie pisac takich bzdur pod moim pseudonimem, dzieki

nie ma za co :D🖐️

Gość Nie mieszkam
w Maidenhead ale niedaleko i wiem, ze tam jest od groma Polakow, Hindusowi i Pakoli. Fajne miasteczko ale zrobilo sie podobne do Slough. Brackell jest niedaleko a juz calkiem inni ludzie. W wiekszosci Anglicy i bardzo malo innych narodowosci. Spokojne, ciche miasteczko :) Pelno zieleni i parkow.

Gość Nie mieszkam
a odnośnie czarnoskórych to przyjeżdżaj. jest ich to sporo. mieszkam z trzema takimi w jednym pokoju na łóżku piętrowym i jest super

Gość Nie mieszkam
Co do kosztow utrzymania to Maidenhead drozsze od np. Slough czy Bracknell ale roznica chyba nie wielka. Jak dobrze poszukasz to cos znajdziesz w przystepnej cenie. Moja kolezanka wynajmuje bardzo mala jedynke za 80 funtow tyg (Maidenhead) ale mysle, ze da sie taniej znalezc. W Brackell za ta kase masz mala dwojke :)

Gość goga261179
ja mieszkam w Maidenhead juz 3 lata i sobie chwale.Nie uwazam,ze jest duzo Hindusow i czarnych-jak wyjdziesz na ulice to raczej "bialo" :).Sporo Polakow,ale jest o niebo lepiej niz w Slough czy Londynie (rowniez mieszkalam w obu miastach). polaczenie pociagiem z Londynem jest niezle. Ja wynajmuje sama duza dwojke za 280 funa za miesiac-z rachunkami.

Gość coooo???
Nie ma Hindusow i czarnych!! Jest tam tego od groma!! A reszta ludnosci to Polacy. Nawet ulice nazywaja po polsku bo sie zdarza na jednej ulicy w kazdym domu Polacy mieszkaja a gdzie niegdzie sie trafia Hindusi czy Pakistanie. A bialo jest nie dlatego, ze Anglikow tam tylu tylko, ze to miasto Polakow, Hindusow i Pakoli tak samo zreszta jak Slough. Maidenheat mu dorownuje bardzo szybko i niedlugo niczym sie nie beda roznic!! Chociaz nie zaprzeczam, ze miasteczko ladne i pod tym wzgledem Slough sie chowa. I tez moja przyjemnoscia bylo mieszkac w obu miasteczkach. I rzeczywiscie tanio udalo ci sie wynajac :)