Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhfdghuytreertkl

MOŻE MI TU JAKIŚ FACET TO WYTŁUMACZYĆ ORZESZ MAĆ !!

Polecane posty

Gość hhfdghuytreertkl

Spotykam się od jakiegoś miesiąca z facetem. Tydzien temu uprawialismy seks i nadal kontakt trwał. Przedwczoraj w piątek umawiałam sie z nim na spotkanie i miałobyc tez gorrrąco. Wczoraj napisal ze bedzie poźniej , po dwoch godz że jednak nie przyjedzie. Napisał, że jesli miałabym ochote to moze przyjechac jutro czyli dzis na noc, ja mu na to ze ok jak bede miała czas to zapraszam. Odpisał, ze jestem kochana a ja mu na to wiem potem sie bedziesz tłumaczyc hihi . Dzis w ogole sie nie odezwał. Siedziałam na fb napisalam mu ze miłego wieczorku i tyle on nic nie napisal. Wczoraj pisal z jakąs pipką ale nic konkretnego dzis znowu jej na tablicy jej napisał a mnie olał. CO mu ise stało ?? Cyzm go wystraszyłam. Ja sie nie narzucam a do niedawan miał ze mną plany związane na przyszlosc - narty sylwester. Dodam że ma 36 lat ja 23 Bawi sie czy co czy mnie sprawdza o co koorva chodzi ???

Gość hhfdghuytreertkl
acha w tygodniu tez siedziałam na fb i sie nie odezwał a godz siedziałam dopiero na drugi dzien napisal esa... co on knuje ?? Czy olał ???

Gość generał Custer u źródeł Nilu
wiele wskazuje na to, że już ma ochotę na kolejną 36 lat to nie jest starość :D

Gość veRvano
36 lat, to nie starość - to doświadczenie :) a poza tym, co w tym dziwnego, ze w tym wieku jest sam???

Gość jbknk,m nkjm,
kurwa jakie te gimgowna maja problemy dzisiejsze spoleczenstwo to gowno dziekuje za uwage i teraz wypierdalac wszyscy spac

Gość nie wiem co tu nie jest jasne
chyba oczywiste o co chodzi? :D a ta jeszcze sie zastanawia co zrobila zle :D

Gość ciebie juz mial i sie zabiera
za nastepna, proste

eh moim skromnym zdaniem facet zabawił sie twoim kosztem... a co masz robic to juz chyba sama wiesz :)

Gość samotny 36 latek
to 1. kłamca z żoną 2. rozwodnik (pechowiec albo frustrat. zależy przec co się rozwiedli) 3. podrywacz-rzucacz-kopulator obstawiałbym 3 albo kryzys wieku średniego i 1 :P