Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale idioci

Telewizja kłamie! Propaganda sukcesu Tuska na każdym kroku!

Polecane posty

Gość ale idioci

Jakiś "ekspert" powiedział że maszynista zarabia około 3000 na rękę :O Hahaha ciekawe gdzie i jaki :O Mój wujek jest maszynistą, kilka lat mu do emerytury zostało, 2000 zł jakieś zarabia po tylu latach pracy. Ci idioci od propagandy przy każdej okazji kłamią żeby wmówić ludziom jak to dobrze za Tuska jest :O Nie słuchajcie ich, tylko Kaczyński mówi prawdę i może ocalić Polskę!

Gość jhg
ciemny naród... a im mlodszy rocznikowo to tym bardziej... musicie upasc na samo dno by zrozumiec... amerykanie by dwano mu pokalazli gdzie jego miejsce.... obamie pokazali a tylko wzroslo bezrobocie.... my mamy dlug publiczny na wieki lat a wy wciaz na klamce glosujecie... mi nigdy zle nie bedzie... w moim otoczeniu wciaz tylko kontrakty by ominac kodeks pracy by jak najtanszym kosztem znalesc tania sile robocza... glosujcie za tuskiem za podwyzka cen za bezrobociem za upodleniem w pracy... mi to bardzo na reke... jestescie jak zahipnotyzowani manipulacjami tuska obietnicami slowami bez pokrycia .... wciaz mozna was oszukiwac a wy i tak za to grzecznie podziekujecie ... Nie jestem za zadna partia... MI jedno kto premierem kto prezydentem wazne by dobrze robil a nie tylko gadał w sumie jedno i to samo... glosujac na tuska to tak jakbyscie glosowali na swojego nieuczciwego pracodawce.... bedziecie podwazac moje slowa.... ale w kazdej bajce troche prawdy.... Cudowny kraj i jego mentalność... glosujcie na tuska to Nam bedzie lepiej sie zyc nie wam.

Gość okn.its
nie ma sie co czarowac i obuzac... taka prawda! nam jest potrzebny inny premier... ten jest dupa jaś...

Gość no same sobie szkołę
jak podajesz info to może przynajmniej słuchaj porządnie,gość powiedział ,że prywatne przewozy płacą maszynistom do 3000tys a państwowe 1500 - 2000 ,widzisz manipulantko jak można zmieniać info:O

Gość cuda tusaka
cuda tusaka

Gość ruda milusia
germanotta ty głupia pudernico:o:o