Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzika65

jak sie ubrac na własny slub majac 45 lat

Polecane posty

Gość dzika65

jestem wdowa mam juz dorosłe dzieci i nie wiem jak mam sie ubrac na własny ślub majac tyle lat prosze pomózcie

Gość sdgtyrtuio
ja mam 43 a na moj slub mam sukienke miniowke;)) co za roznica ile ma sie lat ja tam na swoje nie wygladam.

Gość sdgtyrtuio
i mam 2 dzieci 20 i 14;))

Gość pot
wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!

w suknie slubna... nie jakas falbaniasto-udziwniona, ale spokojna i stonowana. przeciez to slub, a nie wizyta czy delegacja!

Gość jhr5y6hur
dzika65 stara a głupia :-) Na kafe pytasz sie jak sie ubrac na swoj slub :-) a kto ma to wiedziec jak nie Ty sama:-) Jak nie jestes zdecydowan to popros kogos kto cie zna aby ci doradził,bo jak mozna doradzac komus ,kogo sie w ogole nie widziało na oczy jak ten ktos ma sie ubrac :-) Ja ci radze worek pokutny ubrac,bo rozumu ci brak jak na 45 lat :-) A mowia,ze dojrzałe kobiety sa nie dosc,ze seksi to jeszcze takie madre :-)

Gość BARDZO DOBRA RADA
NIE UBIERAJ MAJTEK.

Gość ewentualnie wieczorową
tylko jasną, taniej wyjdzie niź ślubna

Gość Ruda Zardzewiała
Ubierz się w to co podoba sie Tobie i w czym czujesz się dobrze. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

Gość art123
ależ chamska wypowiedź, aż wstyd ,że masz odwagę być anonimowym prostakiem

Gość jhr5y6hur
art123 ty tez jestes anonimem:-) Nawet osoba posiadajaca czarny nick jest anonimowa:-) A pzoa tym jestem tylko o rok młodsza od autorki i dlatego smieje sie z niej,bo ma rozum jak nastolatka pytajac sie o cos takeigo na kafe :-) Co innego jakby fotkę wstawiła,to mzona by jej doradzic ,ale w tym wypadku nei wiemy jak ona wygalda,jaka ma sylwetke,jaki kolor włosow etc.

Gość 3rwefsd
a jaki nosisz rozmiar,bo ja mam na sprzedaż swoją,byłam w niej tylko na ślubie cywilnym,jest praktycznie więc nowa.Nie jest typowo ślubna-spódnica plus gorset i bolerko,ale krótki rękaw,materiał satyna lekki połysk kolor ecru.

Gość jhr5y6hur
3rwefsd tutaj nie tylko rozmair jest wazny,ale ogolny wyglad osoby. Jednej osobie pasuje dany stroj,a drugiej nie .

Gość ewentualnie wieczorową
art123. dlaczego uważasz moją wypowiedź za chamską ?

DZika przecież bedzie to Twój dzien ..ubierz sie tak z gustem .. nie wyzywająco ,ze smakiem,Sama Będziesz wiedzieć jak zobaczysz to ubranie,,,)))))

Gość jhr5y6hur
dzika65 zmien nick an głupia 45 :-) Pisze Ci to 44 latka

Gość A ś k a
W salonach sukien ślubnych mają też śliczne suknie wieczorowe/balowe do wypożyczenia. Jeśli chcesz coś pięknego,szałowego ale nie białego tylko w stonowanych kolorach to zajrzyj tam. Oprócz tego w takim salonie możesz przymierzyć dużo sukien o różnych krojach w różnych kolorach. W razie czego są tam krawcowe,które dopasują kreację a i jeszcze pracownice doradzają co,jak i z czym :-) W takich salonach można zakupić dużo fajnych dodatków ;-)

Jak masz fajne nogi to możesz je pokazać... Też byłabym za ładną sukienką, bolerkiem... A to jest kościelny czy cywilny? Myślę, że pełna dowolność :D Zaszalej, w końcu to Twój dzień :D

jhr5y6hur... zal ci dupe sciska, ze ty dos lubu nie idziesz?? czy juz jestes taka zajebbbiscie dorosla 44-latka, ze mozesz sobie pozwolic na topik na kafe??

Gość jhr5y6hur
Coralick a niby dlaczego ma mi zal dupe sciskac jak ja sama męzatka :-) Nabijam sie z kobieciny,bo w doborze stroju,do tego tak waznego nei powinno sie zasiegac opinii na forum tylko u kolezanek znajacych osobe zwidzenialub jezeli takowych kolezanek sie nei posiada zdac sie na podpowiedzi ekspedientek.

a nie pomyslalas sobie, ze autorka sie po prostu cieszy i przy okazji chce sie pochwalic swoim szczesciem?? i ze nie bierze sobie tego wszystkiego do serca tylko szuka propozycji??? ale jak widac gdzies cie ta zazdrosc dusi.... nie zaprzeczysz!

Gość jhr5y6hur
Coralick no to jezeli autorka sie cieszy to ejst podwojnie głupia:-) bo nei potrafi tej radosci wyrazic w odpowiedni sposob :-)tylko prosi o porade w kwestii,w ktorej neistety my nie mozemy jej doradzic. I przestan z ta zazdroscia,bo niby czego mam jej zazdroscic :-) ja sama juz po slubie prawie 24 lata ,niedługo wyszaleje sie na slubie swojej pociechy,wiec gdzie ma zazdrosc :-) A,ze chamska ejstem,to fakt,ale jak tutaj chamskim nei byc jak taka dojrzała kobieta nie potrafi myslec:-)

moim zdaniem za grosz w tobie radosci zycia, jestes stara zmierzla baba, ktora nie umie sie cieszyc niczyim szczesciem poza swoim, zal mi ze babom w tym wieku hormony (mam nadzieje!!!) tak daja w doope ze staja sie aspoleczne. zawsze powtarzam mojemu mezowi, ze jak sie ze mnie bedzie robic taka wredna suka, to ma mi skopac doope!!!!

Gość jhr5y6hur
Coralick cha,cha :-) a niby dlaczego mam sie cieszyc czy nawet smucic losem osob mi nieznanych.Jest to dla mnei obojętne. Ja po prostu smieje sie z autorki,ze w takeij naprawdewaznej kwestii zkolezanka nie rozmaiwa,tyko tutaj pisze. A co do tego,jestem wredna suka i dobrze mi z tym :-) Jestem stara baba ,zgorzkniała i marudna :-) do tego głupia a:-) a co,nie wolno mi :-) jak lubię :-)

Gość jhr5y6hur
A co dohormonow:-) to jeszcze nei odczuwam ich spadku,bo łykam jeszcze tabsy aby nie zajsc za daleko :-)

Gość jhr5y6hur
Coralick no co,sypie sie tu i tam :-) psycha tez siada niemiłosiernie :-)

Gość dzika65
do jhr5y6hur kobieto jeżeli jesteś taka zgorzchniała i wredna to znaczy ze z Tobą coś nie tak popros męża aby coś z tym zrobił bo predzej czy pożniej znienawidzisz siebie a moze zamiast kogoś oceniać zajrzysz sobie za koszule