Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzika65

jak sie ubrac na własny slub majac 45 lat

Polecane posty

Gość jhr5y6hur
dzika65 :-) a niby w czym ma zgorzkniałosc sie tutaj przejawia:-) czyzby tym samym co u Ciebie glupota ;-) Kobietko miła,to,z eja wten sposob pisze nie oznacza mej zgorzkniałosci,tylko po prostu ironizuje sobie z niektorych,a,ze natrafiło na ciebie,bos sama sobie winna ;-) A zgorzkniałosci nie poznasz po wpisach,tak samo jak ja nie poznam głupoty,mimo,ze napisałm zęsgłupia,bo po prostuy wypaliłas z tym zapytaniem na forum. Gdybym Ci starała sie w miły sposob doradzic,to nawet jakbym byłą zgorzkniała,to nie przyszło by Ci nawet do głwoy,ze jestem taka anie inna :-) NIe sadz innych po jego wpisach(hihi,do siebie tez to mowie)bo nei masz całosciowego zarysu postaci piszacej tutaj. Mogłam Ci napisac w sposob normalny,ze powinnas sie poradzic przyjaciołki,alemam humor,wiec chciałamsobioe pofolgowac jak nastolatka :-) A co,Ty mozesz zachowac sie jak natolatka,to ja tez :-)

jhr5y6hur... ty sie nie zachowujesz jak nastolatka tylko jak zgorzkniale i zblazowane babiszcze... wredna pipa i tyle... zycie ci sie nie uklada i wylewasz zale na innych...??? proponuje wizyte u dobrego psychologa!!! zeby cie troche odchamil na stare lata...

Gość jhr5y6hur
Coralick a co,neimoze mis ie nei ukąłdac zycei :-) czy ja inna jestem :-) psycholog juz nei ma siły do mnei,wiec wygnał mnei w diabły,wiec wstąpiłam na forum aby odreagowac niepowodzenia zyciowe i swa zgryźliwosc.Jestem rwedna i chamska :-)i star,do tego gruba :-)

Gość jhr5y6hur VEL jaabonka VEL ...
Cha,cha,cha :-) no pewnie,ze to ja :-) A dzieci mam sztuk jedeen :-) A żal,to moze byc ludzi takich jak autorka tego tematulub przezCiebie przytoczonego. Pierwszej kobietki żal,bo ...(już się nie będę powtarzała) A drugiej autorki żal,bo...(tez nie mam zamiaru powtarzac) PANIAŁA :-)

taka masa bledow w kilku zdaniach.... oh..... jhr5y6hur, chyba weszlam na odciska :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
tak abyś się dobrze czuła nie przesadzaj z dodatkami i bukietem skromnie ale z klasą dobra fryzura i buty to podstawa

Gość gośćlukrecja
Ja majac tez ponad 40lat mialam do slubu w kosciele biala dluga suknie,bo tak chcialam,tez mam spore dziecko,z mezem szesc lat bylismy przed slubem,a to ty decydujesz jak sie ubrac