Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia1111111111111111111111

pomóżcie!!!!prezent urodzinowy dla męża

Polecane posty

dziewczyny pomóżcie.mąż ma za 5 dni urodziny i nie mam pojęcia co mu kupić.na pewno jakieś płyty z muzą odpadają. nie jest wymyślny,jest normalnym zwykłym facetem.

Gość rokokoko
nie wiesz co mąż potrzebuje, co by chciał, jakie ma zainteresowania...? dziwne, że pytasz o to nas..

Gość cfghfghxfg
kup mu swter albo czapkę i szalik, przyda się na pewno

ma samochód.a co np.do auta? przeważnie kupowałam mu jakieś kosmetyki coś do ubrania a teraz chciała bym coś innego a nie wiem co.

Gość pani doktorowa
bajery do samochodu... hehehee czyli co? nawigację ma mu kupic? a może wycieraczki?;) nie no.. nie wydaje mi się żeby normalnemu mężczyźnie kobieta potrafiła kupic coś do samochodu, bo on wie czego chce i albo kupuje sobie sam albo juz kupił, a poza tym takie rzeczy są z reguły drogie.. a z tanich .. może zapach;) hehe albo piankę do czyszczenia deski

Gość SanSanSan
zalezy jaki masz budzet, moj maz mial wczoraj urodziny :) podpatrzylam niby przypadkiem :-p ze marza mu sie glosniki do samochodu :) (widzialam aukcj na allegro) w zeszlym roku niby przypadkiem rowniez dowiedzialam sie o jakiej grze marzy do xboxa :p jezeli Twoj maz ma przyjaciela- to popytaj sie przyjaciela dyskretnie

moj maz tez mial niedawno urodziny ja wpadlam na taki pomysl: napisalam do niego sms-a (:-P :-D) tu koncert zyczen z okazji urodzin mozesz wybrac jedno z 3 zyczen 1) namietny sexik 2)lodzik :-P 3)erotyczny masaz smsa z wybrana odp prosze odeslac na nr (podaj nr) koszt sms-a wg taryfy operatora :-D przebralam sie w sexi bielizne , zapalilam swieczki w pokoju i tak swietowalismy urodzinki :) osobno wczesniej zamowilam mu buty salomona ktore mu sie podobaly, ale nie zdazyly przyjsc na czas :-/ przyszly dzien pozniej

macie jeszcze jakieś pomysły?