Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca-remontująca

Co pierwsze - cyklinowanie czy malowanie ?

Polecane posty

Co wykonac na początku - cyklinowanie i lakierowanie podłóg czy malowanie ścian? Moim zdaniem podłogi, ale wczoraj usłyszałam inną "dobrą radę" ;p i chcę się upewni.

Na pewno nie zapomnę ;p

Gość DiscoDiva
najpierw zrób ściany, bo jak zrobisz pierwszą podłogę a chlapnie Ci farba czy inny specyfik to niedobrze. niby folia malarska istnieje, ale zawsze coś się może zdarzyć i szkoda by było tej świeżo zrobionej podłogi :)

Gość nie kracz
malowanie. Najpierw ściany, bo jak Ci się coś zachlapie, to potem zjedzie się cykliniarką i już.

Gość maturks4
To chyba jasne, że cyklinowanie to wręcz koniec świata. Niezależnie od sprzętu

Dzięki! To nawet dobrze bo już nie mogę doczekac się kiedy pomalujemy te ściany ;) Ale czy podczas cyklinowanie nie zakurzą się? I łatwo można będzie je pobrudzic np. lakierem, a to już chyba gorzej usunąc ze ściany niż farbę z podłogi

Gość trhrhrhrhrhre
Oferujemy profesjonalne usługi cykliniarskie oraz doradztwo w zakresie doboru lakierów i innych środków do konserwacji. Cyklinujemy parkiety w obiektach publicznych oraz w domach osób prywatnych. Do pracy wykorzystujemy wysokiej klasy maszyny bezpyłowe oraz ekologiczne materiały wykończeniowe. Doświadczenie naszych pracowników pozwala spełnić oczekiwania naszych klientów. Nasze usługi wykonujemy na terenie Warszawy i okolic. Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty. http://www.cyklinowanieparkietu.pl