Gość absolwent19m Napisano Listopad 8, 2010 moja dziewczyna wszystko co jej powiem, przekazuje potem swojej siostrze i przyjaciolom... Co robic? Bo jest to prawdziwe utrapienie. Ostatnio jak powiedzialem jej ze nie powinna mowic wszystkiego przyjaciolom, to odpowiedziala ze: 'od tego sa przyjaciele zeby sie z nimi dzielic wszystkim' - doslownie. Troche mnie to zaskoczylo. Odpowiedzialem jej: 'nie powinnas tak robic, bo najwyzej ci wszystkiego o sobie nie powiem i juz. I mam wrazenie ze mnie obgadujesz'. Na to ona ze 'to nie bylo mile' i zrozumiala to tak ze - nie bede wobec niej szczery. Potem powiedzialem jej ze dopoki nie zdobede do niej zaufania, ze nikomu nie powie, to nie powiem jej wszystkiego o sobie. I skonczylo sie na tym z jej strony: 'chyba faktycznie nie oplaca sie poznac i tyle' - nie odpisalem, bo nie chcialem sie juz klocic. Dziewczyny doradzcie co mam zrobic, bo znajac zycie nie odezwie sie pierwsza, a moze i wogole nie bedzie chciala rozmawiac. Znamy sie dopiero ponad 2 tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach