Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczna kraina

maz boi sie ciazy

Polecane posty

Gość sloneczna kraina

Hej,moj maz obawia sie "naszego" zajscia w ciaze,boi sie ze moga byc klopoty,ze ja bede cierpiec przy porodze,ze moga byc komplikacje,ze jestem taka drobna ze moze nie donosze ciazy i setki innych zmartwien.Co w takim przypadku robic,czy uspokajac go i przekonywac czy raczej pozwolis mu samemu sobie z tym poradzic.Najgorsze jest to ze "zarazam" sie tymi lekami...mialyscie tak?>

hmm a moze za tymi lekami kryje sie inna przyczyna? czy maz jest naprawde taki zdecydowany na dziecko?

Właśnie może mąż nie jest pewny czy chce być już tatusiem? i stąd biorą się jego lęki.

Kochana rozmawiaj z nim duzo i zapewnij ze napewno ci sie uda ze dzidzia urodzi sie zdorwa i wogole..a w ktroym tyg jestes?

ptzerpaszam zle przeczytalam...zapewnij go ze wsyztsko bedzie dobrze a jak bedie mial takie leki to nigdy nie zostaniecie rodzicami

Gość sloneczna kraina
dopiero planujemy dziecko,wlasnie maz mowu ze chce ale bardzo sie boi, a ja myslalam ze panowie raczej nie stresuja sie ciaza,ze to tylko my kobiety

Gość sloneczna kraina
ale czy to ma znaczenie? po 23 mamy

Ja na TWOIM MIEJSCU BYM POCZEKALA JESZCZE BO Z TEGO PISZESZ WYNIKA , ZE JESTESCIE JESZCE BARDZO MLODYMI LUDZMI I MOZE RZECZYWISCIE tWOJ MAZ NIE JEST GOTOWY NA DZIECKO. :(

moze mowi ze chce bo wie ze Ty bardzo chcesz, nie wiem- jak na moje (ale to tylko moje zdanie i nie musze miec racji) to za tym ze boi sie roznych rzeczy zwiazanach z ciaza stoi jego niezdecydowanie do tego czy chce byc juz tata