Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoimaONA

akcja nocnik

Polecane posty

Gość niewiadoimaONA

Witam , od wczraj probuje nauczyc mojego syna (2,5 roku) zalatwiac sie na nocik. kiedys juz probowalam to konczylo sie placzem i krzykiem . A dzisiaj usiadzie z gołą pupa na nocnik i posiedzi chwile najdluzej to chyba minute. Ale nic nie zrobi :( jak to u was wygladalo ?

Gość niewiadoimaONA
>??

Gość kasiunia
umnie było tak , nauka trwała pare dni kolo 3 ,powiedzialam ze mikolaj nocnik przyniosl < moja czeka cały rok na mikolaja>i zaczela robic na niego siusiu< nagradzalam naklejka za zrobione siku a za kupe np 2 i kupe po miesiacu max 2 niesikala w nocy

Gość teraz będziesz mieć
problem, 2,5-latek o duży dzieciak, trzeba było zacząć wcześniej uczyć sadzać na nocnik :P

Gość niewiadoimaONA
ale pisalam ze wczesniej to byla histeria nawet nie mozna bylo wzniesc nocnika do pokoju . A teraz juz chociaz siadac chce to chyab jest jakas roznica , co ty myslisz ze ja sie dopiero obudzilam !!!!!

Gość nie jestem ekspertem
2.5 nauka na nocnik? Moj juz robi na sedes. Moze kup nakladke i zaciekawi go siedzenie na sedesie. Powiedz mu, ze jest duzy/duza i juz moze tak jak mama i tata :D

Gość niewiadoimaONA
w domu mamy 3 nocniki ( zwykly, kibelek, pieska) i nasadke na nocnik. wiec naprawde juz wiele mialam prob :( opowiedzial ze bedzie wolal , siada na nocik nawet sam i troszke siedzi an nim , ale nic nie robi. Od wczoraj go ucze znowu wiec moze sie uda . Juz nie ma krzyku tylko chce siedziec