Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobryfacet

Jak znalezc dziewczyne bedac niesmialym

Polecane posty

Gość dobryfacet

mam pytanie jak znalezc dziewczyne i sie z nia przespac bedac niesmialym i dobrym chlopakiem? a wiec idealnym kandydatem na ulozona rodzine ale majacy swoje problemy zwiazane z niesmialoscia i bycie dobrym? pomozcie

Gość kevin 321
przez neta

Gość dobryfacet
przez neta jest najtrudniej - najlatwiej jest tylko umowic sie bedac niesmialym ale wejsc w zwiazek najtrudniej - szukam na stale inne rady mile widziane

Gość virgin ile bierzesz?
"...sie z nia przespac bedac..." "...szukam na stale..." Tak jakbyś na siłę chciał zaliczyć z myślą o poważnym związku, nie ma przepisu na to jak znaleźć dziewczynę... a tym bardziej będąc nieśmiałym

Gość dobryfacet
Trollica - ale jedno rowna sie drugiemu wiec nie rozdrabniajmy sie sex bez zwiazku nie istnieje dziewczyna bez pojscia do lozka nie jest dziewczyna wiec myslalem ze to nie bedzie wymagalo wyjasniej a teraz wrocmy do tematu jak znalezc?

Gość dobryfacet
zwiazek bez sexu nie istnieje - poprawiam blad

zatem skoro jesteś chorobliwie nieśmiały możesz tylko liczyć na to że jakaś "smiała" dzieucha sama cię poderwie

Gość lubie niesmialych
mniaaaam ile masz lat???

Gość Ja to w mężczyznach lubie
Podobają mi się niesmiali mężczyzni...Ale w Twojej wypowiedzi wystąpiły sprzeczności.Na początku piszesz o przespaniu się.A w chwile potem ,źe zależy Ci na związku.Czego- tak naprawdę chcesz?Hmm?

Gość gość
Hej wszystkim. Byłem od wielu lat samotny byłem krótko z dwoma dziewczynami ale tak wyszło ze dalej byłem samotny. Ostatnio kilka miesięcy temu poznałem fajna dziewczynę przez jeden z portali internetowych i zaczęliśmy spotykać się, ale zauważywszy ze lepiej się dogadujemy jako dobrzy znajomi , przyjaciele ,niż jako przyszła para. Ale w tym sęk że ja wciąż potrzebowałem miłości. Zamówiłem w końcu rytuał powodzenia u płci przeciwnej u rytualisty perun72@interia.pl – i już po 2 miesiącach byłem w związku. Jak dotychczas jest świetnie. W końcu czuję że żyje.

Gość gość
oj prosisz sie o ten spam, prosisz

Gość gość
Wiem jak boli rozstanie, sama tego doświadczyłam. Na szczęscie odzyskałam chłopaka, myślę, że pomógł w tym rytuał zamówiony u Mahasiaha na stronie http://magia-anielska.pl