Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość victoryjka

8letni syn mnie zwyzywał!!! Uderzyłam swoje dziecko...

Polecane posty

Gość victoryjka

Nie wytrzymałam i dałam swojemu małemu synowi w twarz z jednej i drugiej strony.!! A zwyzywał mnie dlatego że często robi mi awantury mój ojciec czy brat którzy wyzywają mnie w podobny sposób. Po ojcu nigdy mnie to nie szokowało ale brat, brat jest dla mnie nikim. Wiecie że ja w sądzie świadczyłam na jego korzyść kiedy walczył ze swoją byłą żoną o opieke nad dziećmi i byłam głupia że tak postąpiłam. A teraz on mi się tak odpłaca, wrócę późno awantura. A syn zaczął robić dokładnie to samo, jeszcze dziadek mu wmówił że matka znajdzie sobie kogoś innego a jego zostawi z nimi.

Gość kevin 321
moze CI sie nalezy takie zbluzganie?

Gość victoryjka
To nie prowo, wiec nie rob takich ocen. Musiałam na dwa dni wyjechac, dopiero dzisiaj wróciłam do domu a mój syn zaczął mnie po prostu w drzwiach wyzywac. I te wyzwiska słyszał już wcześniej, w końcu uderzyłam go i kazałam isc do swojego pokoju i zabroniłam mu wychodzenia stamdąt. Do tej pory jestem wściekła.

to co może tak zgłosić twój post na niebieską linię ?:)

Gość victoryjka
Uderzyłam swojego syna, ale poniosło mnie trochę. Wiem, żałuje tego ale każdy by się wkurzył jak 8letni smarkacz zacząłby się na was drzec i jeszcze was wyzywac. Do tej pory nie wiem co zrobic i jak się zachowac. Wyprowadzka to byłoby najlepsze rozwiązanie ale nie mam zbytnio dokąd.

spróbuj do psychiatryka może mają wolne pokoje:)

Gość chce zostac nauczycielka
Jestes idiotka! Co by Twoje dziecko nie zrobilo nie mialas prawa go uderzyc. Dzieci mowia rozne bzdury , nienalezy na to zwracac uwagi. Jak moglas takie male dziecko uderzyc? Nie mialas prawa!

Gość generał Custer u źródeł Nilu
Tutaj ludzi, już nic nie wzruszy. Wszędzie węszą prowokacje. Raz widziałem na ulicy wypadek, masakra! Patrzę, stoi Ike i trzyma w kartkę, z napisem: 2/10. Może po prostu postaraj się wyprowadzić. Ja nie jestem zwolennikiem nowej fali wychowawczej i jeśli potem, swojego (jak się domyślam, wątłego) autorytetu, nie będziesz budowała na przemocy, to taka nauczka, może nie pójść na marne.

Raz widziałem na ulicy wypadek, masakra! Patrzę, stoi Ike i trzyma w kartkę, z napisem: 2/10. dobre! naprawdę dobre!! :D

Gość victoryjka
Tylko dokąd wyprowadzic. Ja zarabiam marne 2 tysiące na miesiąc. Właściwie to mam uwiązane ręcę a to chyba była jedyna kara dla tak małego dziecka, powinien wiedziec co mu wolno a co nie.

Gość chce zostac nauczycielka
Oglądałam Młodych gniewnych i chociaż, wyglądam raczej jak superniania, chcę być taką nauczycielką, jak Michelle Pfeiffer :classic_cool:

baaardzo dobre, tylko jeden zgrzyt: to ja trzymalem te kartke co ty pierdzielisz! nie dałbyś tak wysokiej oceny!

Gość Dziewczyna..
patologia

Nie gadaj, Ty trzymałeś banner z napisem: -(symbol nieskończoności)/10 :classic_cool:

mimo, że politycznie dość się zgadzam z offermą, to jednak aż się prosi... krzyż trzymał offerma :classic_cool:

a gdyby ktoś pytał o mnie to ja trzymałem moją mamusię za rękę nigdzie się bez niej nie ruszam :classic_cool:

krzyż trzymał offerma a nikt obok niego nie chrupał krakersów?

o krakersach nic nie wiem ja zjadłem wróbelka :)

ja zjadłem wróbelka a to stąd ten wypadek, masakra to ciesz się, że 2/10 było

Wróbelka zjadłem już po wypadku, miał chore skrzydełko, ptasią grypę i neurozę, więc co miałem robić?

jak to co stworzyć komisję wyjaśniającą skąd ten wróbelek tam się wziął i kto go zaraził ptasią grypą