Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwa12

wejdź tu i pomóż nam

Polecane posty

Gość elwa12

jak usunąć logingi z kompa. mam przeinstalowany system , wszystkie logowania np. na kafe, poczte są zapamiętywane( nie z hasłami ,ale same logingi. ) jest to komp w pracy więc jak szef zajrzy(a lubi kuknąć ,przesiaduje na czatach) wysiecą mu się wszystkie logingi których używamy . Błagam pomóżcie bo mamy pozamiatane, tym bardziej ,że wiemy jakich loginów on używa, a wchodzi na sex czaty i takie tam.

Gość a ja nie mam ani chęci, ani
sama z chęcią się dowiem :)

Gość gkjlnhlih
mimo ze usuniesz to i tak sie dowie na jakich stronach bylas, system komputerowy w pracy.... wspolczucia

Gość elwa12
dzięki ale to pilne, za pół godz. kończymy prace, póżniej szef zbereźnik siada do kompa . Jak on zakuma,że wszystkie loginy są wyświetlane to po nas. Nie wiem który szef chciałby wiedzieć ,że pracownice wiedzą ,że loguje się jako SEXI TYGRYS ,NAPALONY 30 , OGNISTY RUMAK, przystojny brunet itp, wacet ma ponad 60 lat, żone i wnuki.

Gość elwa12
o to się nie martwie,że się dowie. Możemy korzystać z netu prywatnie. Chodzi o to ,że my wiemy jak on się loguje. A jak to załapie to mamy przegwizdane. To człowiek starej daty, korzysta tylko z portali o tematyce erotycznej i czatów. chodzi o to ,że logując się gdziekolwiek wyskakuje cała lista poprzednich logowań.

Jak masz firefoxa to po kolei: Narzędzia - opcje - prywatność Tam przy historii masz do wyboru (rozwijane): Program firefox: będzie pamiętał historię nie będzie pamiętał historii będzie używał ustawień historii użytkownika - i to właśnie wybierasz Pokażą Ci się pod spodem do zaznaczenia różne opcje i odznacz to: 'Pamiętaj historię wyszukiwania i formularzy' No i zatwierdź. Powinno pomóc, jak nie to czyść historię zawsze, albo używaj ff przez tryb prywatny :)

Gość elwa12
mam w pracy jakiś windons 7 . Wiem ,że szef cos tam mieszał, bo nie móg łwchodzić na czaty ,nie otwierały mu się filmy. Gadałam z informatykiem , ale ten gnój chce kase za usunięcie tego. To jest bojebus straszny. Jakiś siostrzeniec szefa, nie trawią się zbytnio. Podejrzewam ,że on właśnie celowo coś ustawił aby mieć na szefa haka. To zdolny chłopak , ale alkoholik. Od szefa ciągnie kasy ile się da. Szef naprawde jest ok. możemy korzystać z netu do woli, ważne aby praca była zrobiona. Jego walnięta żona to druga sprawa. Każda z nas była jego urojoną kochanką. Chodzi właśnie o jego loginy, aby jego żonka nie wpadła na nie i aby on nie wiedział ,że my znamy jego niki . Prosze pomóżcie