Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhguygyfgyfvg

brak mi seksu:/ za porzadna

Polecane posty

Gość jhguygyfgyfvg
milo z twojej strony ze tak myslisz ale nie umawiam sie z facetami stad;/ zyczcie mi powodzenia w szukaniu swojego faceta moze do tego czasu nie wykituje z braku seksu;)

Gość mam to samo...
powodzenia ;) dobrze wiedziec, ze sa takie kobiety jeszcze

mam to samo, jak mamy Cie rozumieć? śmiejesz się ze mnie ? jhguygyfgyfvg temat jak temat, praktycznie jak każdy tutaj, a tylko w Twoim piszę :) Być może spotkamy się kiedyś gdzieś w świecie bez klawiatury i los da choćby zamienić kilka słów bo wnioskuję że znalazło by się kawałek wspólnego języka. Życzę Ci zatem powodzenia w szukaniu faceta (jak sobie życzysz) a tak od siebie dorzucę aby ten facet znalazł Ciebie i on szukał Ciebie. Niech to na ramieniu męskim spocznie ten obowiązek jak na zwyczaj przystało.

Gość subtelnymati
Gdybys była zainteresowana spotkaniem z człowiekiem na poziomie 33715770

Gość gagagaggga
ja też tak miałam............ powiem tak , też faceta rozpieszczałam pod każdym względem , miłość , seks i byłam wporządku . W głowie mu się poprzewracało najzwyczajniej w świecie ....... Nigdy wcześniej z nikim nie spałam bez miłości , dokladnie tak jak wy ( piszę tu o i do autorki i mam to samo.....) Po niecałym roku (niedawno ) nie wytrzymałam , zrobiłam to z facetem który mnie podświadomie kręcił i nie żałuję , nie zakochłam się ale ..............było fantastycznie. Kac moralny się ni pojawił a ja na drugi dzień w poskokach poszłam do pracy ;)

Gość jhguygyfgyfvg
tak sobie teraz myślę, że gdyby mi tak odpowiednio zapłacił to może i bym się zdecydowała ale tylko jeden raz, bo jestem bardzo zdesperowana

Gość ars vivendi
Autorko...Rozumiem twoje żale, ale nie rób z wszystkiego kapliczki i dogmatu.Skoro miłość istnieje bez seksu(bo sie kończy kiedyś z różnych względów) to i seks bez miłości

Gość pedro.esp.
witam. (((Temat dyskusji: brak mi seksu:/ za porzadna . Odpowiedz na ten temat Strona: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4648013&start=30 ))) przepraszam muj polski jezyk. ja ze espanii. meszkam warszawa. ja 42lat/187cm/96kg/muj organ do sex maly ale jary-16cm dugosc,5cm szerokosc. moj email: esp69pol@yahoo.es nie mam lokum dla sex. no sponsoring. lubie duzo sex. kiedy i gdzie tylko sex, nic wiencej. mam czas do sex od 09:00h. do 19:00h.max, bo od 20:00h. do 06:00h. ja praca. UWAGA---jezeli chcesz moge wyszle ci muj intym sex foto na twuj email. czekam twoj email. pozdrawiam pedro.