Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isi

Ankieta dla konsulantek Avon, Oriflame, FM Group, Betterware, Mary Kay, Amway...

Polecane posty

Gość Isi

Witam, Jeśli ktoś ma chęci i chwilę wolnego czasu oraz sprzedaje w dowolnej firmie/ach działających na zasadach marketingu sieciowego (nie tylko te wymienione w temacie, ale też wszystkie inne) jako konsultant/ka albo na dowolnym wyższym stopniu (lider, sponsor itd.), to bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety, która jest mi potrzebna do pracy magisterskiej... Zebrałam już trochę wyników, ale brakuje mi jeszcze ok. 20, byłabym bardzo wdzięczna... Ankieta jest w 100% anonimowa, w praktyce ludzie wypełniają ją w ok. 10 minut, można ją wypełnić tutaj: http://www.ankietka.pl/ankieta/49125/praca-w-marketingu-sieciowym-ankieta-dla-pracownikow-sprzedazy.html Bardzo dziękuję za każde wypełnienie. :) Pozdrawiam Joanna isi_s(małpa)wp.pl

Gość starszapani
Wypełnione;) Pozdrawiam!

Gość starszapani
a możesz się podzielić tematem pracy? ciekawa jestem;) hehe

Gość Isi
Dziękuję bardzo za taki szybki odzew. :* Tematem mogę się oczywiście podzielić, tyle że.... jeszcze z promotorem dokładnie nie ustaliliśmy jak będzie brzmieć tytuł. :P (najpierw pracę napiszę i się jakiś nada :D ) Ale ogólnie jako pierwsza będzie teoria z książek/czasopism/artykułów na temat marketingu sieciowego (zarówno propagatorów i liderów, jak i bezstronnych źródeł), a potem porównanie, jak jest w praktyce... no i to co na ten temat napiszę i czy wyjdzie korzystnie czy niekorzystnie to zależy już od wyników ankiety (które tutaj chętnie wkleję po zakończeniu badania :) ). Pozdrawiam

Gość Isi
Może jeszcze jest ktoś chętny...? :)

Gość Isi
Dziękuję bardzo. :* W dalszym ciągu zapraszam do wypełnienia, bo ciągle troszeczkę mi brakuje... :)

Gość Isi
Jeszcze raz proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety (osoby, które tego nie robiły :) ), ponieważ brakuje mi słownie 6 wypełnionych egzemplarzy do zaokrąglonej liczby (setki). Będę bardzo wdzięczna, jeśli ktoś poświęci kilka minut... :)

Gość maskarada_2011@interia.pl
Witam Was serdecznie ! Jestem zainteresowana współpracą z firmą kosmetyczną zajmującą się sprzedażą bezpośrednią kosmetyków . Proszę o przesłanie materiałów informacyjnych pod wskazany adres : maskarada_2011@interia.pl . Listy uważnie przeczytam i odpowiem na wszystkie , bez względu na moją odpowiedź . Z góry dziękuję za poświęcony mi czas .