Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaxxxxx

Moje dziecko nie chce jesc!!!

Polecane posty

Gość mamuskaxxxxx

mam problem moje dziecko ma ponad rok i niechce jesc nic lyzeczka czyli jogurtow zupek warzyw miesa owocow. je tylko mleko no to co moze jesc przez butelke... wczesniej pieknie jadl ale mial infekcje i byl przez kilka dni w szpitalu( 2 miesiace temu) i od tamtej pory nie chce jesc innych rzeczy. martwie sie bardzo i niewiem co robic bo chcialabym zeby jadl tak jak wczesniej a nie tylko te sztuczne witaminy w mleku czy kaszce. niewiem co mam robic:( czy ktoras z was miala taki problem i jak sobie z nim poradzila??? bardzo prosze o rade

Gość mamuskaxxxxx
up

Gość mama sama w domu......
mój miał to samo teraz ma 17 miesięcy i mleko dostaje tylko na noc i nad ranem ale od 2 miesięcy nie daje mu mleka w dzień ogólnie to mój synek jest typowym niejadkiem czasem zjada około 10 gryzów kanapki i tak przez cały dzień nie che jeść nic poza tym nie je warzyw ani żadnych owoców.

Gość mama sama w domu......
zapomniałam napisać ze byłam z tym problemem u lekarza lekarz stwierdził że to ze je mało to się nie przejmować każde dziecko je inaczej a co owoców i warzyw to kazał co jakiś czas dawać w rękę albo samemu wziąć do jedzenia i wtedy dziecko może szybciej się skusi ale niestety jak na razie nie działa.

Gość mamuskaxxxxx
no ja niewiem czy on przez ten szpital sie zrazil czy co ... wczesniej to jadl tyle ze czasem mnie szokowal a on mimo ze ma rok to wyglada na 2 latka i wydaje mi sie ze schudl ostatnio.

Gość mamuskaxxxxx
up