Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia 24

Dyrektore to obleżny, zboczony typ. Ma żółte zęby,

Polecane posty

Gość Madzia 24

przerzedzone włosy nijakiego koloru, jest nudny w rozmowie:/ Gada bez przerwy o sobie, dokładnie: -o tym, jaki jest sławny na forum, -jak o laski wyrywają -jak to proponują mu łóżko, -o mamusi, jaka to jest cudowna -jaki obiadek w danym dniu przyrządziła, -jaki to on jest rozchwytywany. Czy ktoś także miał tą nieprzyjemność spotkać go na swojej drodze? Dokładny opis: 170 parę cm wzrostu jakieś 60 kg wagi włosy tłuste, przydługie, nierozczesane, jakby sklejone fuu :( popsute, żółte zęby

Gość Madzia 24
obleśny*

Gość Madzia 24
uczulona na głupotę dzięki :) Nie wypowiadałabym się, ale nie moge przeżyć, jakie on tu głupoty wypisuje... Gdybyście go zobaczyły na żywo :) nie chciałoby się Wam pisać z nim tutaj :) a już na pewno nie o łóżku!!!

Gość Madzia 24
dyrektore sugerujesz, że kłamię? Masz prawdopodobnie skrzywiony obraz własnej osoby. Nie potrafisz się obiektywnie ocenić.

Gość lkksaod
a niby pisal ze jest wysoki przystojny itp dziwne... heh poczytaj sobie jego topik, jak to laski na niego leca i w spodniach mu grzebia.. chwali sie na cale kafe hehe

dyrektore siedzi całą dobę na kafe i marzy o super laskach nie lepiej iść realizować marzenia realnie ? dlaczego tego nie robisz ?

Gość hahaha dobre!
a moze ma malego i kompleksy z tym zwiazane... uzewnetrznia sie na kafe, a nastepny krok to rozmowy w toku:D:D:D gratuluje osobowosci:D:D:D

Gość Madzia 24
lkksaod a jak znaleść ten topik? Choć w sumie chyba nie chcę tego czytać. Nasłuchałam się o tym przez 40 minut :/ on wysoki? Ha ha dyrektore Chyba nie widziałeś wysokiego faceta. Pszę prawdopodobnie, bo Cie dobrze nie znam, w sumie prawie w ogóle, spotkała mnie po prostu ta przykrość spotkania Cię na swojej drodze, ale sorry: wolę prawdziwych facetów, oddających się męskim zajęciom, a siedzenie dzień w dzień na babskim forum- i podbudowywanie tu swojego ego- nie jest męskim zajęciem :/ zakompleksiony chłoptaś i tyle szukający pocieszenia wśród naiwnych kobiet wierzących w jego bajeczki. A napisać można wszystko, pamiętajcie o tym.

Gość bjsdaf
wejdz na swieze tematy i tam jest jego nowy topik cos ze dziewczyna wyksztalcona elegancka itp szukaj i sie smiej

Gość Madzia 24
bjdsf widziałam... żałosne... fantazję to on ma.

Gość pomoc za pomoc
Ohydna jędza- a widziałaś jego zdjęcie?

Gość Madzia 24
Ohydna jędza po pierwsze żadna kobieta nie chciałaby wyglądać jak facet po drugie skoro wg Ciebie jest taki fajny i przystojny,to czemu bez przerwy przesiaduje na forum dla kobiet? :) Zamiast wyrywać laski? :) Ktoś zna odpowiedź na to pytanie :)

tak czytam wypowiedzi i chyba coś w tym jest, po co siedzisz całymi dniami na forum dla kobiet ?? czemu jesteś sam ??

Gość Madzia 24
szpileczka on tu siedzi zawsze kiedy nie wejdę, zawsze natrafię na je go śmieszne wpsiy. Popisuje się i puszy jak paw:) Facet naprawdę fajny i przystojny jeździłby teraz sobie gdzieś z kumplami, pił z nimi piwo, ogólnie siedziałby gdzieś ze znajomymi. A nie samotnie przed komputerem, w sumie to przykre :( Biedny człowiek z komleksami.

dyrektore doprowadziłeś kiedyś kobietę do orgazmu ? bo zazwyczaj siedzisz na forum kobiecym i pławisz się swoim jestestwem pożytku z ciebie nawet żadna nie ma :D

Gość Madzia 24
pyszna i próżna ja jestem kobietą :) i lubię wpadać na kafeterię. Mój facet troszkę naśmiewa się z tego :) A sam nigdy w życiu nie wszedłby na forum dla kobiet, wolałby wpaść do kumpla :) dyrektore czemu przesiadujesz tu całymi dniami? Nie masz kolegów biedactwo?

kobieta sobie może siedzieć i plotkować co innego męzczyzna prawdziwy mężczyzna zajmuje się czymś innym niz siedzenie na forum z babami :D

Gość Madzia 24
aliksandra ha ha :) Masz 100% racji. Prawdziwy facet nie poniżyłby się do tego stopnia, by całe dni spędzać przed komputerem i gadać z samymi babami. Nie oszukujmy się - facet potrzebuje męskiego tiwarzystwa, tak samo jak kobiety potrzebują przyjaciółek. dyrektore siedzi tu całymi dniami i gada z babami. Co za fascynujące i męskie zajęcie! Heh :)

Gość Madzia 24
pyszna i próżna odpowiedz szczerze: Czy chciałabyś, żeby Twój facet (obecny lub przyszły) spędzał kilka godzin dziennie na babskim forum, na gadaniu o bzdurach? :) Bo chyba lepiej, gdyby w tym czasie naprawił np. auto, wyniósł śmieci :P Ogólnie zrobił coś pożytecznego.

Gość ale mnie madzia rozśmieszyłaś
wyobraziłam sobie swojego męża jak czyta to forum :D:D:D:D:D:D:D:D ;) a zresztą on by tych tytułów tematów nie dźwignął ;):D:D:D fakt,że to dziwne jak na faceta żeby tu dniami przesiadywać:D no ale wolna wola:)