Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia 24

Dyrektore to obleżny, zboczony typ. Ma żółte zęby,

Polecane posty

Gość echhhhhhhhhhhhhhhhh
biedny dyrektore komus sie narazil i to mocno a kafetryjne sunie podchwyicily temat :D no chyba ze to prowakacja samego bohatera tego topiku:P

Gość Sandra 25
niestety dyrektore i tak nic już nie pomoże - będzie siedział przed komputerem i bajerował naiwne panienki do emerytury... kto wie, może to jest jakiś bezzębny, łysy 75 letni przystojniak z małą emeryturą i uwiądem starczym

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
bo dyrektore, komiczne, leviatan i prawiczek bez wiary to te same typy :D typ leptosomiczny (czyt.szczurzy), pryszczaty(lub w przypadku dziada komicznego pomarszczony z plamami starczymi i dziurami na ryju po tradziku w mlodosci :D), z paradontoza i wypadajacymi zebami i zanikiem dziasla w zwiazku z tym, z brylami jak denka od butelek, z mikrokutasami, z astemiczna klatka piersiowa-taka dluuga i waska,z waskimi ramionami, chudzi jak anorektyczka z oswiecimia i do tego prawiczki bo jaka baba o zdrowych zmyslach ruszylaby takie cos smierdzace jak rozkladajacy sie od 2tygodni rozjechany pies na ulicy :D a tu pisza jacy to oni oh i ahh a w rzeczywistosci zadna inna baba ich nie kocha jak wlasna stara, komicznego nawet zona zostawila-pewnie oczy jej sie otworzyli jaki to wstretny szczur jak przestal sie psikac brisem i zdjal ta choineczke zapachowa samochodowa ze swojego nochala i zdjal ta maske ktora nosil latami i zdjal te koturny ktorymi se wzrostu dodawal i wyjal te balony co je nosil pod rozciagnietym, matczynym swetrem aby powiekszyc se bicepsy(ktorych nawet minimalnie rozrosnietych nie posiada:D).

Gość Kkaty20
dyrektore, przewieziesz mnie swoim "wigry"??

Gość alka-lalka
- Kkaty20 no coś ty, dyrektora ma za krótkie nogi i w "wigry" nie sięgałby do pedałów. dyrektora ma "pelikana"...ale za to metalic :)

Gość brand new style
dyrektore powiedz ze ten temat o eleganckiej kobiecie to byl zart lub prowokcja:O

Gość aliorka________
tak to ja Dyrektora ta wstrętna pomarańczka :P:P jak napisałam kiedyś,że zdjecie laski w twojej stopce to nie jest twoja dziewczyna ( o takich mozesz tylko pomarzyć ) to zaraz wykasowałeś tą fotkę ???? Ciekawe czemu?? wiem wiem jesteś obleśny i takie pisanie na necie z babkami CIę bardzo podnieca lepsze to niz spotkać się na zywo i żeby CIę jakaś wyśmiała-nie taką sytuację już miałeś??? pozdrawiam

Gość aliorka________
czytaj dokładnie !!!!!!!!!! nie mam ochoty oglądać Twojej facjaty :P Piszę jak jest naprawde

Gość aliorka ma
racje ja to samo zauwazylam od razu ja wykasowal!!! i ostatnio wyjezdzal rzekomo gdzies z dziewczyna pytal co mozna tam gdzies zobaczyc , to juz byla kolejna po tej z bmw , teraz znowu kolejna elegancka i jakas tam jeszcze czlowieku wez sie za swoje zycie przestan fantazjowac:O

Dyrektore juz Tobie kiedys pisalam-wyjdz na dwór,przewietrz sie a nie siedzisz przed komp 24 H na dobe :PJajca sie Tobie zagotuja od tego ciąglego siedzenia :P

Gość aliorka________
he he dobre jajka na twardo :):)

Gość a gdzie on ma wyjsc
oprocz spotkan z nieistniejacymi ELEGANCKIMI kobietami w szpileczkach?:D potem zaraz szybko wraca i pedzi do kompa zeby spytac co on ma teraz zrobic? HAHAHAHAHA🖐️

Gość aliorka________
a co to reoryka mądry Dyrektore?? z tych nerwów zaczynasz zjadać literki :) Prawda wyszła na jaw i już nie będziesz tak rozchwytywany na kafe haha

Gość aliorka________
a o co mam być zazdrosna czarny oblechu??? bo nie bardzo wiem,napewno nie o pisanie z Tobą!!! znam bardziej kumatych i rozgarniętych osobników męskich :P w przeciwieństwie do Ciebie to szaraczkiem raczej nie jestem !!!!!

Gość kierowniczka trololo
''Sandra 25 Na dyrektore nawet jak się pluje i miesza z g**em to on i tak szczytuje, że jakaś laska do niego pisze...To już jest naprawdę trudny przypadek'' bravo, trafiłaś w sedno najprawdopodobniej, zawsze tak jest, że ten co jest gównem najwięcej smrodu robi wokół siebie nic mi nie zawinił, ale jak go czytam mózg mi wypala aa i pewnie szczytuje jak pisze te swoje cool riposty i kłóci się z tymi wszystkimi babami :D

Gość ALICE 79
dyrektore a juz nie jestes z ta dziewczyna z bmw ? czy wywaliles zdjecie bo ktos odkryl ze nawet koloniej nie stales? wiem ze to pewnie byl twoj wymarzony ideal bo kiedys mowiles ze lubisz brunetki ja ciebie tylko pamietam z topiku fabili jak od razu 1 lyknales ze ona to ona i sie podnieciles okrutnie dopiero jak zaczeli po niej jechac to przybrales ten front ze niby wiadomo ze nie ona sobie wtedy pomyslalam; ale czub :O :D no ale skoro takie zdjecia widzisz tylko w necie to nie dziwie sie ze sie zajarales a ta pani z banku to cie zobaczyla i po 40 min powiedziala ze chyba ma mokro?:O:O:O:O:O:O i wtedy sie obudziles - czy dalej spisz i snisz o jakiejkolwiek kobiecie ?

coś tu śmierdzi........................ no tak, to dyrektore puścił tylko następną ripostę i otworzył gębę......................

Gość fiutek87
Ma malego fiutka!

dyrektore kierowniczka trololo hehehe - musiało zaboleć zaboleć?? :D w takim razie musisz się jeszcze sporo nauczyć :)

Gość kłeszczyn :P
czy mozecie mi wytlumaczyc o co chodziz tym calym dyrektore ? bo widze ze topik sie rozrasta , wspomniany d. walczy na kilku frontach .. tylko zastanawia mnie co sie stało , ze popdał w taką niełaske kafeteryjnej społecznoci ( tzn. gł kobiet jak mniemam:P) ?? aha, ja to nie dyrektore :P jestem nowa i jeszcze troche nie rozgryzłam who i who i dlaczego :P

Gość to kafeteryjny troll
nie warto o nim mówić

Gość dy re ktore
to erotoman gawedziasz wmawia sobie i nam ze jest przystojnym bogatym 30 latkiem wkleja w stopce dziewczyne z bmw najnowszej seri jak go zbrechtali ze to nie jego to wykleil;)potem po drodze sie mota ze ma ta dziewczyne potem ze nie ma potem go prawie nie zgwalcila pani z banku potem w nocy gada z jakas dziewczyna z netu a ma niby kobiete ;),potem znow jej nie ma :)siedzi doslownie 24 h na necie