Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moi rodzice to oszuści

Moi rodzice to oszuści

Polecane posty

Gość Moi rodzice to oszuści

Mam taki problem. Moi rodzice mieszkali w Warszawie, niestety wyjechali do rodziny na wakacje i ja się tam urodziłam, bo moja mama nagle zaczęła rodzic. Rodziła przez całą noc. Urodziłam sie między 6 rano a 10.00 Niestety nikt nie patrzył na zegarek i nie wiek kiedy sie urodziłam. Była to sobota. Całą sobotę rodzice moi byli tam na wsi ze mną, na drugi dzień w niedzielę wyjechaliśmy do domu w Warszawie i mój ojciec poszedł do przychodni naszej rodzinnej i powiedział, że ja się urodziłam w domu, czyli w Warszawie. Moja mam na drugi dzień po porodzie wyruszyła z moim ojcem, który mnie niósł na rękach w kocu. Poszli na okazję. Podwiozła nas ciężarówka do Warszawy. Gryzie mnie to, że tak mozna oszukać urzędy, bo ktoś nie urodzony w Warszawie może po prostu skłamać, że się tu urodził.

Gość almete
Moge ci oddac kilka problemow i podac droge do kilku oszustow ( prawdziwych oszustow )

o jaaaaa...naprawde przesadzasz, chociaz z drugiej strony to imponujace ze masz tak silnie rozwinieta potrzebe porzadku moralnego