Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy taka przegrana?

Pewnie według was przegrałam życie ale tak naprawdę to wcale nie jest tak źle

Polecane posty

Gość czy taka przegrana?

Jestem zadowolona ze swojej pracy mimo, że nie zarabiam zbyt wiele (około 2000) Jednak praca nie jest stresująca, nie muszę praktycznie nic robić i mogę zająć się własnymi zainteresowaniami. Jeżeli chodzi o pensję to w zupełności mi wystarcza. Mam własne mieszkanie w bloku (mieszkam sama) i samochód (Fiat Cinquecento :D) Faceta brak. Według was moje życie jest niszowe, ale mi się tam podoba :P

Gość tak to jest prawda
przegrałaś :classic_cool:

Gość mój mężczyzna jest
żalisz się, czy chwalisz? :P

Gość mokry maniek
i co w zwionsku z tym?

Gość Morena....
A czemu przegrana ? Jesteś samodzielna, masz zainteresowania...no ale jeśli głównym problem jest to, że nie masz faceta, no to już Twoja sprawa.

Gość czy taka przegrana?
To, że nie mam faceta nie sprawia mi problemu. Gdybym chciała to bym go miała jednak jak na razie to samotnie żyje mi się lepiej. Nie odczuwam jakichś negatywnych skutków swojego życia, zresztą jak już napisałam to jest mi tak dobrze. Jednak temat założyłam dlatego bo w zwyczaju kafe istnieje pewna opinia, że każdy kto: -zarabia mniej niż 3000 -mieszka w bloku -ma gorszy samochód to przegraniec. Mimo, że wszystkie podpunkty pasują do mnie, to chciałam was poinformować, że wcale nie ubolewam z tego powodu.

Gość Morena....
No to posłuchaj mnie: - zarabiam 1500 -mieszkam w bloku- z rodzicami, co prawda mieszkanie jest dla mnie, ale ja tu nie chcę zostać, jednak narazie z powodu mikroskopijnych zarobków nie stać mnie nawet na wynajem - nie mam faceta I co ? Ty to masz super, większość ludzi by tak chciała. Miałam już pokusy, żeby zamieszkać ze współlokatorką, ale dla mnie to nie jest samodzielność. Samodzielność jest jak się samemu można utrzymać. Ja póki co nie mogę, więc zostaje mi "wynajmowanie" pokoju u rodziców.

Jesteś przegrańcem bo nie masz faceta. Choćbyś była na stanowisku kierowniczym i zarabiala 15 tyś to bez mężczyzny jesteś zerem. Dopiero my nadajemy sens waszemu życiu.

Gość ujhgtyuk
"zresztą jak już napisałam to jest mi tak dobrze" no, ale po co ten topik? skoro jest dobrze to co chcesz uzyskać pisząc o tym? chyba najważniejsze w życiu byśmy mogli powiedzieć, że jest nam dobrze?

''zarabiać 2 tys(na jedną osobę to dużo'' No wręcz astronomicznie dużo. Nie piernicz głupot ze za tyle jesteś się w stanie sama utrzymać. Bo o utrzymaniu samochodu zapomnij.

Gość wielece zdegustowana
A czy przy utrzymaniu samochodu są potrzebne tak astronomiczne sumy? Z tego co kojarzę moja mama wydaje na wóz 500-600 zł. "Jesteś przegrańcem bo nie masz faceta. Choćbyś była na stanowisku kierowniczym i zarabiala 15 tyś to bez mężczyzny jesteś zerem. Dopiero my nadajemy sens waszemu życiu." Eeee, to żart? :D

Gość a ten znowu swoje
skoncz z tymi pierdolami

Gość zakwasy na mozgu
no i dobrze. Bog zaplac ci za to!