Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkaelka2000

Jak zaproponowac instruktorowi cos wiecej

Polecane posty

Gość elkaelka2000

Witam mam pytanko.Mam fajnego instruktora prawa jazdy i chciałabym zeby było z tego cos wiecej (chodzi tylko o sex) jak zawrocic mu w glowie>?Ja zwrocic na niego swoja uwage

Gość centurion*
najlepiej wjechać w las....:P

Gość elkaelka2000
hehe no myslalam o tym ....ale nie chciałabym zeby było to takie doslowne ,wolalabym zeby wyszło to z jego inicjatywy .....chodzi mi o to jak go nakrecic by sam mi zaproponował

Gość elkaelka2000
on jest starszy ode mnie 15 lat ...nie ma zony.

Gość elkaelka2000
Moze jak umyje pochwe to te muchy ktore non stop mi towarzyszące odlecą i wtedy bede miala wieksze szanse...hmm..jak myslicie?

Gość elkaelka2000
Nie chce tez rad w stylu ubierz mini bez majtek itp.chociaz dekoltow juz probowalam ale widze ze on jest bardzo oniesmielony ...chciałabym go jakos sprowokowac

Gość elkaelka2000
załoznym podszywą rowniez dziekuje

Gość lelum po lelum
mini bez majtek i sprawa zalatwiona

Gość elkaelka2000
*żałosnym :)

Gość elkaelka2000
najgorsze ze jest to fajny facet tylko cholernie niesmiały:o

Gość elkaelka2000
Dajcie jakies pomysly na niesmiałego faceta

Gość lelum po lelum
...niesmialy bo w jest w pracy, za przekret ze studentka wylecial by z roboty ... moze wogole wybadaj czy miala bys u niego szanse a jak sie skonczy kurs to zapros go na kawe, do kina albo na ogladanie zestawu twoich plyt ... a wmiedzy czasie pamietaj sczesciu nalezy pomagac: mini i bez majtek!

Gość elkaelka2000
Wiem ,ze mu sie podobam -studentką juz nie jestem troche czasu ,on jest starszy po 40 ja mam 27lat.... daje mu czasami seksowne aluzje ale widzę ze one go peszą ..ale z drugiej strony sam czasami mnie podpuszcza ....nie chce sie wyłożyc jak na tacy,chciałabym by było to z jego inicjatywy...a na mini to troche za zimno teraz:D zakladam dekolty :P

Gość elkaelka2000
hmmmm a po kursie to juz nie bedzie to samo,najbardziej podnieca mnie swiadomosc jakie cuda mozna w elce robic :P

Gość lelum po lelum
studentka prawa jazdy ... a dekolt mini nie zaprzecza, zawsze moga byc cieple rajstopki + mini bez majtek.

Gość lelum po lelum
podczas kursu w elce, raczej nie licz na to musial by byc nalogowym erotomanem, jak jest niesmialy to w elce ci nie zaproponuje bo bedzie myslal ze jestes podstawiona

Gość elkaelka2000
No wlasnie chciałabym go zapewnic ze nie jestem ani podstawiona ani nie zalezy mi na zdaniu egzaminu w ten sposob ....ale co przeciez nie powiem mu tego wprost :Djak ma obawy to i tak na słowo nie uwierzy:/

Gość elkaelka2000
a z tymi cieplymi rajtkami to nie glupi pomysl:P

Gość elkaelka2000
kurde juz na rozne sposoby dawalam mu do zrozumienia ze chce czegos wiecej (spsoby byly subtelne ,moze nie zrozumial?) moze pora faktycznie przejsc do rzeczy i pomacac go to tu to tam ;P

Gość lelum po lelum
niesmiali sa iniesmiali i nic nie poradzisz sam ci nie zaproponuje ... jak chcesz go miec to bierz na sile albo sprytem ... moze sprobuj pomylic jego kolanko (lub tudziez inna czesc ciala) z drazkiem skrzyni biegow ... oczywiscie musisz sie zaczerwienic?

Gość szukaj piachu w polu
Jezu, kolejna idiotka:O Gdyby facetowi zależało i gdybyś mu sie podobała, to choć niesmiały pewnie zareagowałby na te mało subtelne aluzje, bo tępy chyba nie jest. Skoro nie zareagował, to chyba sprawa jest jasna:O Facet pewnie widzi, że ma do czynienia z pierwsza lepszą, a skoro jest samotny, to kto wie, czy nie szuka kogoś do poważniejszego związku, a nie relacji ze spermoworem

Gość El Hombre
tez mi sie skojarzyło ze elkaelka2000 to worek na sperme

Gość elkaelka2000
Czemu od razu ze spermoworem ,zazdrosne jestescie czy co? Gdyby mi zalezało od razu na pierwszej godz na sexie z nim to rozlozyłabym nogi a pisze wyraznie ,ze chce mu dac jakies znaki by inicjatywa wyszla od niego Lelum -myślalam o tym kolanku i chyba na najblizszej godz wyprobuje

Gość iojmkl
kurwa, a nie przychodzi co do glowy, ze on nie ma ochoty ci niczego proponowac? To ze mu sie podobasz i pozwala sobie na jakis flirt nie oznacza, ze chce zdjac ci gacie od razu:O

A o co tu być zazdrosnym? O to, że facet ma cię głęboko w okolicach dwunastnicy? Nawet jeśli byś zdjęła gacie i zrobiła gwiazdę, to mu nie stanie, bo zwyczajnie mu się nie podobasz i nie czuje do ciebie żadnego pociągu. Tak ciężko ci to pojąć?

Gość elkaelka2000
Wali z Was jadem jak nie powiem skąd .... znam facetów nad którymi trzeba samemu przejąć inicjatywe,a jak pisałam on sam prowokuje dwuznaczne aluzje itp. pozatym ja mam 27 lat a on 4o pare ...sama różnica wieku dla takiego męzczyzny jest wystarczająco seksowna by sie zainteresować kobietą A wogole to nie mam zamiaru z Wami dyskutować i tak zrobie swoje i facet będzie mój :)

Hehe, widocznie ta różnica wieku między wami nie działa na kolesia na tyle podniecająco, żeby zrobić jakikolwiek krok w twoim kierunku:D:D:D Wcale bym sie nie zdziwiła, gdyby w duchu urządzal sobie z ciebie niezłą polewkę:D Instruktorzy mają to do siebie, że jeżdząc tyle h w elce cholernie się nudzą i żeby zabić czas flirtują z kursantkami i wciskają im różne kity. Jeśli widzą, że zaiskrzyło, to biorą się do rzeczy. A jeżeli tak nie postępują, to patrz moje posty wyżej. No ale ty koniecznie chcesz zrobić z siebie megaidiotkę, zatem powodzenia:D Potem założysz temat: olał mnie mój instuktor, chyba będę chodzić kanałami:P

Gość elkaelka2000
hehe a moze założe temat : cel osiągniety ! Bosh żal mi Was puste żałosne idiotki ,nie potraficie sie bawić facetami to oni bawią się wami :P