Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkaelka2000

Jak zaproponowac instruktorowi cos wiecej

Polecane posty

Gość intryguj kobiecością
Osoba żyjąca w normalnym zdrowym związku jest dla ciebie pusta i żałosna? No to masz niezłą hierarchię wartości, dziewczyno ... Zabawa zabawą, ale ten instruktor nawet się z tobą zabawić nie chce. I kto tu jest żałosny? Btw, gratuluję poczucia wysokiej wartości w obliczu takiej zlewki ze strony faceta.

Gość hłehłełll
niezle japę wystawiła- nic cyca wystawiła- nic kolano tez nie zadziałało resumee - autorka jest chyba jakims hiperpaszczurem

Gość pseudopseudo
No własnie, jak to już ktoś wcześniej napisał: czemu nie bierzesz pod uwagę sytuacji, że mu się nie podobasz?

Gość Wróżbita Maciej nieprawdziwy
hiperpaszczurem :D

Gość grzesssssss
Ale ty durna jesteś i pusta jakby facet chciał cię zdobyć to by już dawno cię zdobył widocznie nie jesteś w jego typie czy to tak trudno jest pojąc Może nie lubi kobiet mu się narzucających a ty wyraźnie się mu narzucasz. Jakie niektóre kobiety są głupie.

Gość pseudopseudo
zaraz autorka wpadnie i wyzwie nas od idiotów i pustaków:D tymczasem sama niezły pustostan reprezentuje są ludzie, którym wystarczy słowo, no ale jak ktoś jest tępy i niedomyślny, to co zrobić.

Gość Ego__
A ja myślałam, że na kurs prawa jazdy chodzi się po to, żeby nauczyć się jeździć, a nie flirtować :O Pojedzie mi potem taka w tej lce za mną, zagada się w tym flirtowaniu z instruktorem i wjedzie mi w tyłek :O Albo gorzej, zda taka to prawo jazdy i nie będzie wiedziała, co to skrzyżowanie równorzędne, bo zamiast się uczyć, miała w głowie amory.

Gość szczery do wielkiego bólu
Facet ma cię w doopie. Wykaligrafuj to na kartce i powieś nad łóżkiem. Nawiasem mówiąc, może masz za małego cyca.

Gość dzis niewidocznaaaa
Ja bym się wstydziła założyć taki topik i siać sobie obciach, że facet mnie olał. Na dodatek taki staruch.

Gość bukakakakakakakak
nieźle pojechaliście po amantce:D:D:D

Gość elkaelka2000
Paszczury obleśne -dzis umówiłam się po lekcjach z moim instruktorem hehe .....A wam zycze Miłego spedzania czasu z waszymi drugimi połówkami podczas sylwestru z dwojka ,bo pewnie tyle spontanicznosci dla Was wykrzesaja:P a swoja droga cycki mam rozmiaru c:)

Gość lelum po lelum
no jak bylo?

Gość iiihaaaa
SYLWESTRU!!!! hahaha!!!!!! Pustaku wcale się nie dziwię że z taką prostaczką nie chciał się umówić! Sylwestru - dobre!!!

Gość niebieska czarowniccca
jeeepppp poleciała po bandzie dziewucha;D

Gość niebieska czarowniccca
no wlasnie tu ktos nade mną ma racje hehehe:D ale nie zycze Jej źle moze sie uda...

Gość co to za temat?
zostaw faceta,poszukaj sobie innego

Gość machosdesperados
no to zdaj później relację z randki ciekawe, czy kolesiowi przynajmniej stanął w co szczerze wątpię:D:D:d