Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia na dachu

zapomnielibyście??

Polecane posty

Gość julia na dachu

mam do was pewne pytanie, a właściwie prosze o radę... od jakiegoś czasu spotykam się z pewnym mężczyzna....nie jest to związek poważny ani nawet luźny...właściwie nie jest to żaden związek, po prostu przyjaźń....między nami dochodziło to różnych gorętszych sytuacji ( chociaż ostatecznie wycofywałam się i nie pozwoliliśmy sobie na pełne szaleństwo;-) problem jest taki- ja czuję, ze to ten, najblizsza mi osoba itp. itd...niestety on nie dopuszcza do siebie możliwość, że mógłby być ze mną bo jak sam mówi nie chce mnie krzywdzić i oszukiwać, że będzie coś poważnego...chociaż z drugiej strony powiedział mi, że czuje do mnie coś wiecej niż koleżeństwo, że czuje do mnie coś głębszego wiem, że go nie przekonam do tego byśmy zostali parą, on chce mnie chronić chyba przez samym sobą ( jakie to głupie nie?) powiedzcie zapomniałybyście na moim miejscu, odpuściły sobie czy może małymi krokami próbowały jeszcze walczyć?,

Gość julia na dachu
prosze o argumenty

Gość Sylwwwwiii
Ja tak przeżyłam kilka lat to był związek dosyć poważny mieszkaliśmy razem dorabialiśmy się razem ale on o ślubie nawet nie myślał po sześciu latach odeszłam bo życie w niepewności to nie życie !!!!!!!!!!!

Gość jednak nie
Odpuść sobie. On chce tylko seksu. To taki mały niegodziwiec ale dobrze, że Cie przed sobą ostrzega. Radze sie zastosować do jego słow. :D

Gość gerreer
to jest argument: "mówi nie chce mnie krzywdzić i oszukiwać, że będzie coś poważnego" Ślepa jesteś czy głucha? Facet mówi Ci wprost a Ty pytasz co ma na myśli?

Gość Dziecko Indygo
Jesli jestes gotowa na zwiazek bez przyszlosci i potrafisz cieszyc się chwila to nie ma na co czekac, ale raczej nie rob sobie nadzieji, ze cos z tego będzie. Potratuj to jako lekcje przygotowawcza do prawdziwego zwiazku ;)

Gość julia na dachu
nie potraktuje tego jako związku przygotowawczego........mógł mi powiedzieć, ze mnie nie kocha ale tego nie zrobił i to wkurzające choc nie mam zbednych nadziei